-Sebastian

Hej Coach
Bliver lige nødt til at skrive til dig…..

Jeg vil bare sige, at mit liv er i gang med at ændre sig markant, efter jeg har gennemgået vores forløb. Jeg er blevet langt mere positiv, optimistisk, og jeg opstiller langt færre begrænsninger for mig selv. Hvad angår kvinder, så er det bare gået en vej, og det er fremad. Jeg er begyndt at ignorere afslag. fordi jeg tænker, at jeg bare finder en smukkere og smartere kvinde et andet sted. Jeg kan mærke, at jeg er ved at ændre mig til det posive, men det kræver træning, træning, træning for ikke at falde tilbage i de gamle og kedelige vaner.

Det er cirka en måned siden, at vi sluttede vores forløb, og min målsætning er jo at date så mange kvinder som muligt i 2012 for at finde drømmekvinden. Jeg var på date forleden aften med en kvinde, jeg stoppede på gaden i Århus. Det viste sig så, at hun var langt smukkere, end jeg lige havde regnet med. Samtidig intelligent og med MEGET selvtillid. På en skala fra 1-10 en klar 10´er efter min smag. Men daten gik utrolig godt. Jeg eskalerede, og vi endte med at kysse. Vi snakker en kvinde i starten af 20´erne, som helt sikkert er meget ombejlet blandt fyrene. Nu kommer hun på besøg hos mig i nærmeste fremtid, og det er jo super fedt – men jeg kan mærke, at mit gamle jeg lurer i baggrunden. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at hun er for stor en mundfuld. Det er jo trods alt kun cirka en måned siden, at jeg var elev hos dig. Men på den anden side kaster jeg mig jo bare ud i det :-) Som Ross Jeffries siger: Jeg ved ikke, hvad der sker – men lad os finde ud af det…….

I øvrigt blev jeg ved med en gang i mellem at sms´ med en anden (rigtig smuk) pige, som havde en kæreste, da jeg mødte hende i en butik. Det har hun så ikke længere, og hun er frisk på en date. Dejlig mulighed at have i baghånden.

Så Adam….jeg er utrolig glad for, at jeg tog kontakt til dig. Tak for det hele! Jeg ved godt, at det også vil blive hårdt fremover, men jeg føler, at du har givet mig redskaberne til at opnå succes hos kvinderne og generelt ændre min adfærd i positiv retning.

Vi snakkes – som aftalt – ved en gang i det nye år for at følge op på vores forløb i Århus.

God jul og godt nytår

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!