Scorereplikker

Scorereplikker …er aldrig bedre end de, der siger dem!

Du kan ikke score med en scorereplik, hvis ikke du har styr på dit indre game. Så er den bare en tom og latterlig sætning, som hun vil vrænge på næsen af. Og du kan sidde nok så længe der hjemme og finde på de sjoveste eller mest dybsindige scorereplikker og bagefter øve dem foran spejlet i timevis, uden at det giver dig en voldsomt meget større fordel. Du bliver nødt til at komme ud i marken og afprøve dig selv over for kvinder for at opbygge din indre styrke. Et stærkt indre handler nemlig ikke om at kunne de 50 bedste scorereplikker udenad, men om at udfordre og udvikle sig selv, så man kan komme ud af sin ”comfort zone”, overvinde sin frygt og være mere kongruent (overensstemmende) med sit eget image.

– Mike Tyson er en farlig og uoverkommelig modstander for en nybegynder inden for boksning. Men en supermodel er hverken farlig eller uoverkommelig, men blot en stor udfordring for en nybegynder inden for pickup. Det er en stor og væsentlig fordel.

– “Fake it till you make it.” Hvis du ikke er en alfahan, kan du sagtens lære at opføre dig som én, og hvis du bliver ved med at opføre dig som en alfahan, vil du til sidst blive én. Men husk også den selvopfyldende profeti. Hvis du ikke tror, at du kan score kvinder, så kommer du heller aldrig til det.

– Kvinder vil ikke bare have én bestemt ting, men som regel mange forskellige ting. Og ofte vil de gerne have to fuldstændig modsatrettede ting på samme tid. Det er umuligt at regne ud, hvad kvinder vil have. I stedet skal du kigge efter, hvad de reagerer på. Det kan du lære utroligt meget om, ved at lege med forskellige scorereplikker og særligt måden, du leverer dem på.

– Enhver kvinde besidder en række følelsesknapper. For at få scorereplikker til at virke på hende skal du trykke på de rigtige knapper og i den rigtige rækkefølge. Med øvelse kommer finjustering, og du vil blive bedre til at aflæse, hvornår det er tid til at trykke på den næste knap.

– Mænd lyver. Eller rettere: Mænd kan relativt risikofrit lyve om sig selv med diverse scorereplikker og udmeldinger. Kvinde kan derimod ikke risikere sex og potentiel graviditet med en mand, der kun påstår, at han er en alfahan. Hun er nødt til at være sikker.

Læs mere på siden lær at score eller www.singlecoach.dk. hvor du også finder førstehjælp til dating, samt bøger, DVD’er og scorekurser til både nybegyndere og øvede.