Scorecoach Jesper Kristensen gik tidligere fra parforhold til parforhold.

I dag har han lært at mestre forførelsens kunst til fulde og står bag bogen ”Fra Flirt til kæreste”.

Det er en spændende, og for mange også overraskende, opdagelsesrejse, som rigtig mange elever hos Singlecoach.dk begiver sig ud på, når de indleder et Scorekursus i personlig udvikling og det at score – og Scorecoach Jesper kender hele turen. Der er en serie af forskellige faser og udfordringer gennem den personlige udvikling, som alle afkaster uvurderlige erfaringer og indsigter, der er med til at åbne døre og nye verdner for de, der har modet, motivationen og ønsket om et større og bedre liv.

Jesper har prøvet lidt af hvert og er samtidig uhyre sympatisk. Han er teamets ældste scorecoach og bidrager gerne med erfaringer til parforhold samt det at mestre forførelsen og dyrke den til perfektion. Motivationen opstod, da Jesper stoppede op og blev enig med sig selv om, at livet er for kort til magelige forhold. Enten skal forholdet op i et nyt mere spændende og givende gear med lidenskab og passion, eller også må man skifte spor, inden man løber helt tør for livsgnist.

E-bogen ”Fra Flirt til Kæreste” opstod i et samarbejde mellem Scorecoach Jesper og Singlecoach.dk og bunder i deres store fælles og individuelle erfaringer med personlig udvikling og forførelsens kunst. Begge havde de, allerede inden bogprojektet blev søsat, tildraget sig stor ekspertise på området, og undervejs udviklede Jesper sig desuden til en sand mester i formidling, hvilket alle bogens læsere kan vidne om. Bogen formidler en naturlig måde at tiltrække kvinder på, hvilket går rigtig godt i spænd med den naturlighed, man oplever i nærheden af den erfarne Scorecoach.

Jesper brænder i dag for formidlingen og formår altid at give eleverne hos Singlecoach.dk tro på, at udvikling skaber resultater – for så at lede dem til netop store resultater. Han er en scorecoach, der i den grad er et levende eksempel på, hvad forførelse kan bringe af vidundere i ens liv, og med ham ved din side får du alle de trumfer på hånden, du har brug for, når daten skal føres til ende.

Mød Jesper og de andre scorecoaches hos Singlecoach.dk til foredrag flere steder i landet.

SMS guide – Tips og råd!