Scorecoach – Oliver

Scorecoach – Oliver

Score Coach – Oliver har altid haft succes med pigerne uden nødvendigvis at vide præcis, hvad han gjorde rigtigt, men efter at have fået styr på det opstod trangen til at lære fra sig.

Som tidligere landsholdsdeltager i judo og med en naturlig charme har Oliver ikke haft problemer med kvinder, men da han blev introduceret til, hvad personlig udvikling kan skabe af forandringer i ens liv, var der særligt én ting, der stod klart for ham. Han måtte bare blive scorecoach, så han kunne dele sine erfaringer og oplevelser med andre, der ellers ville gå glip af en hel masse succeser hvad angår dating og social omgang med kvinder.

Med personlig udvikling har man alt at vinde og intet at tabe. Det er den erfaring, Oliver selv har gjort og siden har oplevet hos en hel masse, som han har været med til at coache. Han opnår i dag den største glæde ved at se andre lykkes, at udvikle sig og opnå resultater, de aldrig havde turde håbe på. Gang på gang har han oplevet hvordan mænd – unge som gamle – har set lyset og fået troen på dem selv. Hver eneste gang har det skabt en fantastisk følelse for både Oliver og dem, han har coachet.

Den personlige udvikling bidrager til at skabe indre ro, større selvtillid, udvidet indsigt og det at turde prøve ting af i praksis. Det handler om at få de rette redskaber, formidlet på den rigtige måde, til mænd der har lysten og modet til at finde et højere gear i deres liv.

Hvis du har motivationen og lysten til at udvikle dig og opleve flere og større succeser i dit liv, så har Oliver og de andre coaches hos Singlecoach.dk nøglen og formidlingsevnerne, der vil åbne en hel ny verden af muligheder for dig.

Mød Oliver og de andre scorecoaches hos Singlecoach.dk til foredrag flere steder i landet, eller start med en gratis session på 20-30 minutter ved at klik HER