Scorecoach Mark

Scorecoach Mark

Score Coach – Mark har med stor fokus på teori og praksis sammen med Arthur Sommer forfattet den perfekte bog om online netdating og den perfekte date.

Tidligere havde Mark store problemer med online dating og var tæt på at give op. Men i stedet besluttede han sig for at gøre noget aktivt for at blive bedre. Han fremskaffede sig en mængde relevant litteratur og satte sig for at prøve det af i praksis. Det endte med at blive en stor succes, og i dag er han scorecoach hos Singlecoach.dk.

Til trods for at Mark tidligere troede, at han havde helt styr på de online scorereplikker, mistede pigerne interessen, når de så, at han ikke var den, han havde givet udtryk for, inden de mødtes. Mark er således i den grad et levende bevis på, hvordan det kan gå, når man påtager sig en rolle, som man ikke kan leve op til i det virkelige liv. Teorien om ”Den Kongruente Mand”, hvor selvtilliden opbygges, så den skinner igennem indefra og ud, blev Marks redning.

Gennem utallige timers online dating og en masse erfaring fra det pulserende natteliv har Mark tilegnet sig en viden, der er uvurderlig for enhver håbefuld mand, der ønsker succes med kvinder både online og i den virkelige verden. I samarbejde med Singlecoach.dk har Mark skrevet den første bog om online dating i Danmark ”Scor på Nettet – Online dating sites og Facebook”, som er en helt uundværlig bog for alle, der gerne vil øge deres succes med online dating, og hvordan denne succes efterfølgende bringes videre til dating i den virkelige verden.

Mark mener, det er uhyre vigtigt at tilgangen til dating, både online og i praksis, er, at det skal være sjovt, ærligt og naturligt, mens man tester hinanden af, når man skriver sammen og dater. Ikke nogen falske forhåbninger, ikke noget påtaget alter ego. Man skal kunne se sig selv i øjnene, ikke lyve sig frem til sex og ikke såre nogen unødvendigt. Den populære scorecoach mener endvidere, at man bør tilegne sig viden om kvinder, der sammen med at omfavne ens egen personlighed og forstærke ens selvtillid og maskulinitet giver mærkbare resultater.

At bruge branding og kombinationer af de rette teknikker, sammen med teorier om udvikling af personlighed, selvtillid og god timing giver Mark nogle uvurderlige kort på hånden, når han coacher sine klienter. Det gælder om at behandle både sig selv og sine dates, online som i det virkelige liv, med stor respekt og forståelse for at opnå gode resultater.

Scorecoach Mark er en del af teamet på Singlecoach.dk, der med kurser, bøger og sin store ekspertviden og formidlingsevner kan gøre en stor forskel i dit sociale liv, og ikke mindst din omgang med smukke, forførende og uimodståelige kvinder.

 

Mød Mark og de andre scorecoaches hos Singlecoach.dk til foredrag flere steder i landet, eller start med en gratis scorekursus på 20-30 minutter ved at klik HER