Scorecoach – Jimmy H.

Scorecoach – Jimmy H.

Score Coach

Jimmy er en erfaren og dygtig coach, når det gælder selvudvikling og forførelse, med en massiv viden, som gerne han deler ud af.

Jimmy er det nyeste skud på stammen af professionelle coaches hos Singlecoach.dk, der for alvor har mærket effekten af personlig udvikling på egen krop og sjæl. I dag brænder han for at videregive egne erfaringer og oplevelser til andre, så de kan udvide selvtilliden og deres social omgang med andre mennesker – især af det kvindelige køn.

På et tidspunkt stoppede han op og så sig selv spejlet uden at være imponeret. Han var ikke der i sit liv, hvor han gerne ville være og havde ikke opnået de ting, han havde håbet. Men så tog han skeen i den anden hånd og brugte ufattelig meget tid på at øge sin viden og ekspertise indenfor personlig udvikling og dating. Han har kæmpet sig igennem enorme mængder af litteratur, der bl.a. tæller The Power of Secret, Echart Tolle og Bryan Tracy. Bøger om personlig udvikling, der har gjort stort indtryk på ham.

Jimmy besluttede efterfølgende at blive scorecoach, så han kunne dele ud af sin viden og hjælpe andre med at tilegne sig selvtillid og erfaring i en livsforandrende grad. Inden da havde han brugt et helt år med at praktisere dating på gadeplan for konstant at finpudse teori og praksis tilpasset det danske datingmiljø. Nu er han klar til at udbrede personlig udvikling og praktisere virkemidler som NLP, der fremmer selvtillid, selvværd og troen på at kunne nå sine mål.

Personlig udvikling er imidlertid ikke det eneste, som Jimmy har en passion for. Forførelse er en oplagt og direkte forlængelse af personlig udvikling, og hører således også til blandt de emner, som i stor udstrækning interesserer denne forrygende scorecoach. Forførelse er en kunst, der kræver stil og finesse, men først og fremmest kræver det indlevelse og et nærvær, der ikke lader kvinden i tvivl om, at det er hende, du vil have. Kunsten at forføre er en stilart, som Jimmy mestrer til fingerspidserne, og som han nu ivrigt deler med mænd i alle aldre, så også de får fortræffelige muligheder for at nå deres maksimale potentiale sammen med kvinder.

Mød Jimmy og de andre scorecoaches hos Singlecoach.dk til foredrag flere steder i landet, eller start med en gratis session på 20-30 minutter ved at klik HER