Coach – Arthur Sommer

Coach – Arthur Sommer

Scorecoach Arthur hører i dag til blandt de bedste forførelsescoach i Europa. Men inden han fik sin store succes som scorecoach var usikkerheden ved at omgås kvinder stor.

Score Coach – Arthur Sommer hører i dag til blandt de bedste pickup artists i Europa. Men inden han fik sin store succes som scorecoach var usikkerheden ved at omgås kvinder stor.

Arthur Sommer er i virkeligheden en meget ydmyg person, der hviler i sig selv og udstråler en ophøjet balance og naturlighed. Han lægger meget stor vægt på personlig udvikling og opbygning af selvtillid og vil med stor erfaring og ekspertise kunne guide dig igennem et hvilket som helst forløb udbudt her på siden. Uanset om det gælder dating, parforhold, personlig udvikling eller det at blive en pickup artist.

Selv om Arthur går stille med dørene selv, er han i dag anerkendt som en af Verdens bedste pickup artists. Og han har ikke alene stor succes med kvinder, men også i arbejdslivet, med familie og venner. At være en pickup artist handler nemlig ikke om at lære udenad, hvad man skal gøre og sige i selskab med kvinder, men om at vokse som menneske, få en større selvsikkerhed og tillid til, at man er og kan, mere end man troede var muligt, og ikke mindst at man får opbygget et afslappet og imødekommende forhold til sig selv, den verden man bevæger sig i, og de mennesker man render ind i.

I dag har man svært ved at forestille sig det, men Arthur er ikke født med en gylden scorereplik i munden. Til trods for hans succes som dansk bokser, havde han manglende selvtillid og svært ved at tage kontakt til fremmede kvinder. Men en dag tog han en beslutning og aftalte med sig selv, at livet var for kort til fiaskoer. Han besluttede, at han ville gøre alt, hvad han kunne, for at styrke sin selvtillid og blive rigtig dygtig til at omgås kvinder. Det er en beslutning, han aldrig har fortrudt og som i dag har gjort, at hans liv er en solstrålehistorie fyldt med succes og kvinder.

På tværs af en række sprog kastede Arthur sig ud i at studere og efterprøve al den litteratur, der findes på området. Det har taget flere år, men har også været en fantastisk og utrolig lærerig rejse, der viste sig at være en kæmpe åbenbaring. Arthur opdagede, hvordan han voksede som menneske, fik meget mere selvtillid, overskud og erfaring, og på et tidspunkt blev han enig med sig selv om, at alle andre mænd burde få den samme oplevelse. Problemet er bare, at for de fleste mænd med en travl hverdag på studie eller job kan det meget brogede udbud af råd og vejledninger nemt virke uoverskueligt. Kassen med datinglitteratur er absolut ikke lutter lagkage, men Arthur har sorteret de rådne æbler fra og tilpasset sin datingfilosofi perfekt til den danske mentalitet og kultur og det danske natteliv.

Arthur adskilte sig for alvor fra de fleste andre datingcoaches med teorien om ”Den Kongruente Mand”. Kongruens eller det at være kongruent handler om at skabe overensstemmelse mellem ens indre og ydre, mellem den måde man føler og tænker, og den udstråling man kaster fra sig, de handlinger man foretager, og det man fortæller sig selv og andre. Der ligger et kæmpe potentiale for at blive et bedre, gladere og mere succesfuldt menneske ved at skabe større kongruens i ens liv.

Som et led i Arthurs træning i social kontakt præsterede han over en periode på to år at tale med mere end 20.000 mennesker. Siden har han afholdt et hav af foredrag og utallige individuelle coaching sessions, hvilket gør, at han nu er som en fisk i vandet både i forhold til kvinder i byen og med henblik på at lære fra sig. På Singlecoach.dk tilbyder Arthur lige nu et væld af scorekurser, DVD’er, e-bøger og lydbøger med alt, hvad du behøver indenfor dating, som allerede har hjulpet utrolig mange mænd med at finde lige præcis det, de søger, og mere til.

”Vil gerne, igen, sige tak for al din hjælp Arthur! På grund af dig har jeg fået mig en vidunderlig kæreste, jeg har fået min socialitet tilbage og alle pigerne omkring mig elsker mig og mange af dem på et langt højere plan (de misunder min kæreste!). Tusind mange gange tak Arthur! Må alt godt følge dig resten af dit liv!”      – Tobias

Som scorecoach underviser Arthur alle, der er interesserede i at blive bedre. Det er underordnet om du er ung eller gammel, tyk eller tynd, høj eller lav, arbejdsløs eller jetset-kendis. Hvis du har lyst til mere succes i dit liv og ikke mindst med det andet køn, er du mere end velkommen. Arthur er kendt og respekteret for sine klienters høje succesrate.

For en gratis session på 20-30 minutter sammen med Arthur Sommer , klik HER