Personlig udvikling

Personlig Udvikling Kursus.

Personlig udvikling og kvinder.

Er kvinder farlige, eller er det bare noget, som er i vores hoved? Og kan man lære at score ved hjælp af personlig udvikling?

Noget af det vigtigste indenfor personlig udvikling kursus er evnen og modet til at træde ud af ens “comfort zone” og dermed gøre ting, man normalt ikke ville turde. Med personlig udvikling kommer dette af sig, og vil være en kæmpe hjælp til dig for at overkomme noget af det allersværeste i forbindelse med at bryde ud af dit eget indre bur, nemlig frygten for det andet køn. Ved at tage scorekurser hos adambraff.dk, se personal development DVD og læse bøgerne, som er tilgængelige på siden følger den personlig udvikling kursus automatisk med, så man får et stærkt “inner game” og i sidste ender med fuldkommen at overvinde den sociale frygt til kvinder. Alene det at vise, at du ikke har social frygt, virker tiltrækkende på kvinder.

Hvorfor tror du, at kvinder tænder på modige mænd?

Hvis du viser en kvinde i en video, hvor du frygtløst kaster dig ud fra en 30m høj klippe og laver et elegant hovedspring ned i de brusende bølger, vil hun uden tvivl blive imponeret og en smule mere tiltrukket af dig. Men det er interessant at lægge mærke til, at hvis du viser mod i sociale sammenhænge, virker det i praksis langt mere tiltrækkende. Der er derfor ingen grund til at spilde tiden på udspring, løvetæmning eller andre risikofyldte udfoldelser, med mindre du får en personlig tilfredsstillelse ud af det. Lær hellere teknikker omkring pickup og personlig udvikling, så du kan blive bedre til at ignorere den sociale frygt, hvis det altså er kvinder, du vil have!

Hvad er social frygt?

Social programmering og social frygt er tæt forbundne. Social frygt er frygten for at gøre noget, som ikke er del af den sociale programmering. Vi har alle sammen brug for andre mennesker, og derfor er vi bange for dem. Vi er bange for at miste dem. Det kan være utrolig smerteligt at blive afvist af en fremmed kvinde, fordi vores følelser forbinder afvisningen med følelsen af tab. Ved afvisningen frygter vi, at vi ikke er i stand til at fungere socialt, og derved opstår fænomenet social frygt, som er særlig stor over for kvinder, da kvinder er de absolut vigtigste for vores overlevelse. Heldigvis er der rigtig meget, man kan gøre for at overkomme sin sociale frygt og vende den fra at være en svaghed til at være en styrke.

Læs mere på www.Singlecoach.dk hvor du også finder førstehjælp til dating, samt bøger, DVD’er og scorekurser til både nybegyndere og øvede.