Lær at score

Du ved, og har nok også accepteret, at du ikke er så god til at score piger, men du har måske ikke rigtig nogen idé om, hvorfor du ikke er god til det, eller hvorfor andre bare gør det, som om det var en leg.

Alene det, at du nu læser dette, gør, at du allerede er et godt stykke på vej til at lære at score piger. Som du bevæger dig fremad og udvikler dig selv og din viden, vil du blive mere bevidst om, hvorfor du lige nu ikke kan få de kvinder, du gerne vil have, og hvad der skal til for at ændre den situation. Det handler især om at tilegne sig en baggrundsviden om, hvordan spillet mellem mand og kvinder fungerer, og så spiller din selvtillid og den måde du agere på en stor rolle. Heldigvis er der hjælp at hente, uden at du behøver at skulle lave helt om på dig selv.

Der er rigtig mange mænd, som befinder sig på dette stadie, og desværre er der en del, som går i stå og aldrig lære at score piger, fordi det kræver handling og hårdt arbejde at komme videre. Men når du har forstået det grundlæggende ved din manglende evne til at tiltrække kvinder, vil du i princippet allerede være godt klædt på til at bevæge dig mod det næste stadie. Det er især den viden om frygten for det andet køn, som du kan lære meget mere om her på siden, der hjælper dig til at komme ordentligt ind på dette stadie. Efterfølgende vil du være i besiddelse af en viden til for alvor at udvikle dig på området.

At kunne score piger kræver øvelse. Hvis du ikke i forvejen er en Don Juan, bliver du det heller ikke på en dag! Men når du har tilegnet dig den basale viden og går ud for at møder kvinder, vil du langsomt begynde at lære af dine fejl, ændre din adfærd og tilgang og vide hvad du skal/ikke skal gøre og sige. Lige så snart du først begynder at opleve den første spirende succes med kvinder, er du allerede trådt ind på det 3. stadie. Du har fundet ud af, hvad kvinder reagerer på og kan bruge din viden aktivt til at få succes. Det vil ikke være hver eneste gang, at kvinden, du møder, bliver tiltrukket af dig, men det vil være langt oftere end tidligere. Du har lært at score, men er samtidig også blevet klar over, at det ind imellem kræver stor koncentration, og du til stadighed må udvikle dig og løbende overvinde dig selv og din frygt, inden du går hen til en kvinde. De fleste gange du møder en ny kvinde, er du nødt til at tænke over, hvad du skal gøre for at score hende. Du har lært at score, men du har altså ikke internaliseret din viden endnu. Dette vil typisk skyldes, at du stadig har nogle punkter, hvor du er usikker, og det vil få dig til at føle dig som lidt af en bedrager. Men det er der heldigvis råd for, og i sidste ende kan du sagtens blive dygtig med kvinder, hvis du har modet og motivationen til det.

Læs mere her inden på sitet, hvor du også finder førstehjælp til dating, samt bøger, DVD’er og scorekurser til både nybegyndere og øvede.