Lær at score – undgå disse fatale fejl

Lær at score – introvideo

 

 

Lær at score – Gennem hele livet vil vi alle begå tonsvis af fejl, det ligger i den menneskelige natur, men er også en del af livet og den måde, vi ud­vikler os på. I mange tilfælde er det helt fint at fejle, så længe vi tager ved lære af vores fejl. Det største problem opstår, når vi fejler, men ikke kan finde ud af, hvad vi gør galt, eller endnu værre – slet ikke er klar over, at vi har fejlet! Dette princip er også gældende, når vi skal lære at score. Nedenfor har vi derfor udarbejdet en lille guide til, hvordan du kan lære at score, ved at undgå en række typiske, men fatale fejl.

Nogle gange er man nødt til at lære det på den hårde måde og selv træde i spinaten,
fordi man ellers ikke vil kunne indse og forstå det. Andre gange kan man drage stor fordel af at lytte til andre med mere erfaring, så man derved kan springe en masse fejltrin over og spurte direkte mod mållinjen. Det gælder også, når det handler om kvinder. Nedenfor er en håndfuld eksempler, overbevis­ninger og indstillinger med fejl, mangler og misforståelser, som stopper de fleste mænd eller gør, at de mislykkes. – Lær at score, ved at undgå disse typiske, men fatale fejl:

Tanker som: ”Jeg er ikke god nok – Jeg kan ikke få hende – Jeg fortjener hende ikke.” – Lær at score ved at ændre dine forudindtagede overbevisninger

Nej, hvis du selv synes, at du ikke fortjener hende, så er hun nok enig. Hvis du til gengæld tænker, at du da naturligvis fortjener hende, er der langt større sandsynlighed for, at hun også synes det. Vores tanker om os selv kan tit ubevidst aflæses i vores ansigter og adfærd. Når du skal lære at score, er det derfor essentielt, at du er i stand til at ændre dine egne negative forudindtagede overbevisninger, da dette netop påvirker, hvordan du agerer, tænker, føler og udtrykker dig i scoringssituationen, hvilket i sidste ende dermed også vil have indvirkning på, om scoring lykkedes vs mislykkedes.

 

Forestillingen om, at man kan og måske endda bør købe kvinder

Enten i form af drinks, dyre middage eller ved bevidst at vise sig frem i dyre biler osv. Mange kvinder vil takke ja til en drink, uden at det betyder andet for dem end en gratis drink. Andre vil takke nej, fordi de tænker, at der med drinken følger nogle klare forventnin­ger, hvilket rent faktisk gør det ’billigere’ selv at købe en drink. Og selvfølgelig er der nogle kvinder, der er vilde med en sugar-daddy. Spørgsmålet er bare, hvor interessante de i virkeligheden er for dig, hvis de er mere fokuserede på dine penge end dig? For gør det dem ikke i virkeligheden til ’forretnings-kvinder’ for nu at bruge et pænt ord?

 

Frygten for afvisning – lær at score ved at øve dig i at se frygten i øjnene

Frygten for afvisning, er en frygt, der afholder dig fra overhovedet at indlede en samtale. Hvis du ikke prøver, er du naturligvis 100% sikker på at blive afvist. Omvendt er du også 100% sikker på ikke at opnå noget. Overvej hvordan den tilgang ville virke for en fodboldangriber. Hvis han er bange for brænde, kan han naturligvis lade være med at sky­de på mål. Så vil han opretholde en afbrændings-statistik på 0%.Ja, tillykke med det – mon han bliver solgt til udlandet på den baggrund i morgen? Men det er jo det træning er til for, og jo flere gange han forsøger at skyde på mål, desto bedre vil han blive, og tilsvarende vil hans scoringsprocent nok stige. Hvis du er bange for målmanden el­ler kvinden, så scorer du aldrig. Når du skal lære at score, er det dermed sagt vigtigt, at du øver dig i din håndtering af frygten for afvisning.

 

Tendensen til at opføre sig anderledes overfor attraktive kvinder

Alt andet lige har du størst erfaring med og føler dig mest tryg ved at være dig selv. Hvis du lige pludselig skal til at opføre dig på en anden måde, er du ude af dit rette element, og det vil nemt gå hen og blive kunstigt, hvilken hun bevidst eller ubevidst vil opfange. Det er ikke attraktivt, når man foregiver at være noget, man ikke er Dermed ikke sagt, at du frit skal bøvse og prutte foran hende. Du skal naturligvis vise dig fra din bedste side, det skal bare stadig være en ægte side af dig. Kort sagt, øv dig i og lær at score ved at være og hvile i dig selv.

 

Tilbøjeligheden til at være reaktiv i stedet for proaktivt

Det vil sige, at du primært afventer og reagerer på hende i stedet for selv at tage initiativ til handling. Mange opfatter det som at spille sikkert, så man ikke kommer til at træde ved siden af og gøre el­ler sige noget, hun ikke synes om. Og det kan da godt være, at du på den måde ikke træder i spinaten, men du kommer sandsynligvis heller ikke et skridt videre.Hvis hun skal blive interesseret i dig, er du nødt til at vise, hvad du er lavet af, hvordan du tænker og føler, og hvad du mener. Hvis hun skal komme til at synes om dig, er hun jo nødt til at have en chance for at finde ud af, hvem og hvordan du er. Hvis du er proaktiv, og hun ikke synes om det, du siger og gør, så viser det bare, at I ikke passer sammen, hvilket er bedre at finde ud af før end siden.

 

At udtrykke for meget interesse – for hurtigt

Den sikre måde at skræmme hende væk på er at give udtryk for alt for meget alt for hurtigt. Hvis du indenfor den første halve time for­tæller hende, at du er på vej til at forelske dig i hende eller gerne vil have hendes børn, skal du være heldig, hvis hun ikke løber skrigende bort. For det første virker det mystisk, og hun kan let komme til at tænke, at du er mentalt ustabil, hvis du så hurtigt begynder at føle så stærkt for hende – du kender hende jo dårligt nok! For det andet eliminerer du enhver form for spænding, hvilket er noget af det vig­tigste og mest ophidsende, du kan udsætte en kvinde for. Ville du nødvendigvis gide se krimien færdig, hvis du et kvarter inde i filmen fik at vide, hvem der var morderen? Og hvad ville du i øvrigt ikke tænke, hvis en kvinde efter at have snakket med dig i 10 minutter spurgte, om ikke du ville møde hendes forældre og med ud at kigge på forlovelsesringe bagefter? Sig gerne, at du finder hende attraktiv og gerne vil lære hende bedre at kende, men bevar for alt i verden spændingen. At udtrykke for meget interesse, for hurtigt, er således en essentiel fejl du bør undgå, når du skal lære at score!

Lær at score

 

Forsøget på at overbevise hende med logik og rationelle argumenter

Hvis hun giver udtryk for at føle noget, der ikke er så heldigt for dig, så lad være med at ty til logik og rationelle argumenter. Det er en diskussion, du aldrig kan vinde, selv hvis du mener at have ret, for det handler ikke for hende om at have ret, men blot om at udtrykke hvad hun umiddelbart føler. Og selv hvis hun lader dig vinde diskus­sionen, vil den være det eneste, du får. Sørg i stedet for at lytte til, hvad hun rent faktisk siger, forstå det og overvej hvad du kan gøre for at imødekomme det.Hvis der er noget, hun har brug for at snak­ke om, så lad primært hende snakke, og svar kun vagt, uden dog at virke som om, du underkender hvad hun siger.Nogle gange handler det også bare om, at hun har brug for at ventilere sin frustration, som endda slet ikke behøver at have noget med dig konkret at gøre. Hvis du undlader at give igen og optrappe til en decideret konflikt, kan tordenskyerne være drevet over indenfor kort tid.

Denne lille ”lær at score” guide er et mindre kapitel fra bogen Et liv fuld af kvinder.