Lær at score med den konkrete scoreguide!

 

 

 

Hvis man spørger kvinder på gaden, hvilke karaktertræk de primært søger hos mænd, vil de fleste sige noget med humor og personlighed. Humor er noget af det bedste og letteste at bruge til at tiltrække og lære at score kvinder uden scorereplikker. Men det kræver ikke, at man er stand-up komiker eller scorecoach for at lære at score.

 Lyt til | Samtalens- NO GO

 

Humoren skal ikke få hende til at knække sammen af grin og rulle rundt på gulvet når du lære at score. Et let smil er ofte den bedste respons man kan få når man lære at score, som det blev eksemplificeret ovenfor med Charlies spørgsmål til Claire i TV-serien Lost, om hvorvidt det var hendes første flystyrt.

Når du lære at score bør du demonstrer selvtillid ved at krydre samtalen med humor, fordi det kræver mod og overskud at bruge humor i en samtale med en kvinde, du ikke kender så godt. Læs mere om dette i score bogen og lær at score på et scorekursus.

Scorecoach Adonis siger: ”Du demonstrerer, at du besidder lederskab, hvis du er i stand til at lede samtalen ved at lede den med og mod noget sjovt. Du demonstrerer også, at du er en udfordring, og at du interessant og uforudsigelig ved at benytte humor. Kvinder hader (sjovt nok) at være på dates med kedelige og forudsigelige fyre. Lær at score med rettidige humor.

I processen, hvor du lære at score, er en helt oplagt måde at krydre samtalen med humor på…. ved at drille hende. Du driller hende ved at være lidt led eller ond overfor hende, men på en flirtende og velmenende måde. Husk når du lære at score, at når du smiler, mens du driller hende, vil du automatisk sub-kommunikere, at det bare er for sjov. 

Her nedenfor kommer en række rigtig gode og efterprøvede måder at drille kvinder på – afprøvet scoretekniker af en scorecoach. Men det er vigtigt at huske på, at det handler mere om måden man siger tingene på end hvad man specifikt siger. Det kræver måske noget øvelse og evt. et scorekursus, men når man har fået styr på, er det uden tvivl det hele værd.

Konkrete måder, du kan drille hende på ifølge en scorecoach.

Håndsmæk på scorekursus
Hvis hun siger noget, der på nogen måder kan misfortolkes, skal du bede om hendes venstre håndflade, tage den, lægge den på din hånd og smække lidt på den, mens du med et strengt blik fortæller hende, at hun er en værre én, med sådan nogle sjofle kommentarer. Husk at følge op med et uskyldigt, kækt og ikke for lummert smil.

 

Scorecoachen opfinder den dybe tallerken 
Hvis hun siger noget, som er helt åbenlyst, kan du gøre et stort nummer ud af det ved at sige: ”Wow, er det virkeligt rigtigt? Det havde jeg aldrig regnet ud,” som om hun lige har opfundet den dybe tallerken. Husk at smile, når du siger det, så det ikke virker, som om du er nedladende over for hende.

 

At lære at score har ingen alder
Man siger gerne, at man ikke skal spørge en kvinde, hvor gammel hun er. Men hvis man gør det på en drillende og humoristisk måde, kan det både være et sjovt indslag samtidig med, at man rent faktisk får hendes alder at vide. Hvis du spørger hende, og hun svarer: ”Jeg er 22 år”, kan du se overrasket ud og sige, at det kommer bag på dig. Hun spørger: ”Hvorfor?”, hvortil du svarer, at du ville have gættet hende til at være 42. BEMÆRK: Brug ikke denne joke på kvinder over 30, når du lære ar score. 

Alternativt, hvis eksempelvis en kvinde i trediverne ikke vil sige, hvor gammel hun er, kan du gribe det lidt anderledes an. Hvis du på et tidspunkt lokker det ud af hende, kan du sige, at du normalt kun dater kvinder, der er ca. 9 år ældre end hun er. Det etablerer at du sagtens kan håndtere en kvinde på hendes alder også selvom hun er 35 og du er 23.

 

Pointsystem uden et scorekursus
Indfør et pointsystem undervejs, hvor hun mister et point, hver gang hun gør noget, du ikke bryder dig om. Det skal naturligvis være nogle humoristiske elementer. Meget oplagt er det at køre på nogle af de klassiske gentleman-dyder og vende rollerne om. Eksempelvis hvis hun ’glemmer’ at holde døren for dig på jeres date. ”Ups. Der mistede du lige et point i scorebogen eller du trænger da vist til et scorekursus ” Eller hvis hun glemmer at bede om et kys efter jeres date – ups der røg lige et point mere. Du kan undervejs overdrive og spille lidt drama-queen ved at sige at med den opførsel kommer jeres forhold aldrig til at fungere.

Lær at score som en Abe
Hvad gør aber? De aber efter! Så hvis hun står på en sjov måde med armene eller benene, eller hvis hun helt generelt har en speciel mimik eller et let genkendeligt kropssprog, kan du efterligne, gengive eller afspejle det, gerne i lidt tid indtil hun bemærker det, og så kan I sammen grine lidt af det. Efterfølgende vil hun måske forsøge at efterabe dig, og så har I allerede en fælles ting. Men pas lidt på, hvad du udstiller af hende. Hvis hun føler sig stødt, er du sat flere skridt tilbage i processen at lære at score.

Veninde-fnis ifl. Scorecoach Adonis
Dette er en perfekt måde at drille kvinden du er interesseret i, hvis du eksempelvis har mødt hende i byen, hvor hun er sammen med nogle veninder. Hvis hun gør eller siger noget der er den mindste smule bemærkelsesværdigt eller ude af kontekst, kan du kigge lidt underligt og spørgende på hendes veninder og sige (mens hun naturligvis hører det) ”Er hun altid sådan?” De vil typisk sige ”Ja”, hvortil du kan sige: ”Og I hænger stadig ud med hende?” og fortsætte henvendt til den interessante kvinde: ”Hvor meget betaler du dem for at være dine venner?” Det skal selvfølgelig være meget tydeligt, at du er spøgefuld, og at du smiler, for ellers vil de blive fornærmede og lukke dig ude, men hvis du formår det, vil de synes, at du er sjov og kæk og du er godt på vej til at lære at score.

Hvor’ du fra?
Dette er både en måde at drille på, men samtidig også en mulighed for at ombytte rollerne jæger/bytte midlertidigt. Når du lære at score er det vigtigt at spørge hende, hvor hun er fra. Uanset hvad hun svarer, kan du så sige, at du har mødt en del kvinder fra den by/bydel, og at det har været nogle særprægede oplevelser.
Hun vil sandsynligvis spørge mere ind til, hvad du mener med det. Her fortæller du hende, at de alle sammen i starten virkede søde og normale, men da du lærte dem bedre at kende, viste det sig, at der var noget ret skørt eller mystisk over dem alle sammen, og at hvis det også er tilfældet for hende, er du i tvivl om, hvorvidt det er en god idé, at I lærer hinanden bedre at kende.

Der er flere mulige reaktioner, du kan møde her. Hvis hun bliver irriteret, kan du altid bare slå det hen som en joke, og endda køre lidt videre på den ved at spørge hende, hvad det mest mærkelige ved hende er, for der er jo altid noget ved, alle der er lidt mærkeligt, og de fleste kvinder kan pege på mindst én ting ved dem selv, som er lidt spøjs, men samtidig får dem til at fremtræde som søde eller noget i den stil. En anden reaktion er, at hun føler sig lidt ramt på en måde, hvor hun vil forsøge at retfærdiggøre, hvorfor hun ikke er mystisk, hvorved hun vil begynde at kvalificere sig selv.

Det vil sige, at hun nu har indtaget rollen, hvor hun forsøger at sælge sig selv og bevise overfor dig at hun er noget særligt. Jo mere hun på denne måde forsøger at kvalificere sig overfor dig, jo mere vil hun også ubevidst blive tiltrukket af dig, fordi du nu indtager en position, hvor du er hendes mål eller det, hun skal og gerne vil opnå.

Skab Rapport

Kender du det, når du starter på nyt studie, arbejde, i sportsklub eller en anden ny social sammenhæng og møder en person, som du fra starten af klikker helt utrolig godt med? I har en følelse af at kende hinanden langt bedre, end den tid I faktisk har kendt hinanden reelt giver jer mulighed for. I forstår hinanden, kan følge hinanden, kan mærke hinanden så at sige, uden at det behøver være sjofelt. Der er bare en spontan respekt, tillid og tryghed mellem jer. I er fuldstændig på bølgelængde. Situationer som denne vil ofte danne baggrund for en case på et scorekursus, hvor man lære at score. På engelsk er der et begreb for det, som er ’rapport’. Rapport, eller det at have, skabe eller bygge rapport betyder at opnå følelsen af en ’nær personlig relation med gensidig tillid og forståelse’. At opbygge god rapport hurtigt er ofte starten på et nært og rigtig godt venskab, en passioneret affære eller et solid og godt kæresteforhold. Hvilken af de tre retninger, det ender med at bevæge sig mod afhænger af en række andre ting, som vi vil se nærmere på i de følgende artikler, men uanset hvad er fundamentet for det, at man får skabt rapport med personen.

Liv Fuld Af Kvinder

Køb bogen Her

Der er mange forskellige måder at forsøge at opbygge rapport på men man kommer ikke uden om, at dette er en vigtig del af processen når man gerne vil lære at score. Den mest umiddelbare er naturligvis at finde nogle konkrete ting eller emner, man er fælles om. Det kan være, at man er opvokset tæt på hinanden, har fælles venner og bekendte, samme studiemæssige, arbejdsrelaterede eller fritidsbaserede interesser. Måske har man været på ferie i samme land eller by. Set de samme film og læst de samme bøger. Tilhænger af den samme slags mad eller været på den samme festival eller til de samme koncerter. Når man lære at score er der en masse gode Q-kicks indenfor disse emner og det er som regel sjovt og hyggeligt at snakke om fælles oplevelser eller interesser. Det kan bære snakken langt og er et glimrende grundlag for at skabe rapport og lære at score.

En genvej til at skabe rapport
Når man lære at score er det vigtigt at have for øje, at rapport kan som sagt skabes stille og roligt gennem samtaler om emner som begge parter finder interessante, men der er også en måde hvorpå man kan skabe små rapport-eksplosioner, dvs. hvor rapporten hastigt stiger meget. Den primære grund til at hun bliver tiltrukket af dig, mens du driller hende, er at det kræver et ret højt niveau af rapport at drille og lave sjov med en person.

Hvis man driller eller mobber en person på en nedladende eller ondskabsfuld måde kan man meget nemt ødelægge den mulige rapport og tillid der måtte være, men hvis man i stedet gør det på en charmerende måde har det en helt anden effekt og du er godt på vej til at lære at score.

Det giver hende indtryk af, at du mener I har opnået et ret højt niveau af rapport, når du tør at drille. På den måde vil hun blive smittet og også føle at I har nået et højt niveau. På den måde opnår I rent faktisk etablerer et højere niveau af rapport end der måske ellers var grundlag for. Med andre ord kan man sige, at ved at lade som om, at I har et højere niveau af rapport (ved at du driller hende), skaber I rent faktisk et højere niveau, og på den måde er der skabt en genvej til rapport.

Det skal naturligvis være en vekselvirkning mellem den almindelige rapport-opbygning og genvejen. Hvis du konstant og kun driller hende uden at I får mulighed for samtidig og sideløbende at bygge rapport gennem gensidig interessant snak mister det sin effekt. Illusionen brister og det kunstigt skabte høje niveau af rapport taber luften og falder sammen dette har du også mulighed for at lære på et scorekursus.

scorecoach Adonis siger: ”Hvis du ikke mente, at du havde opbygget rapport og tillid med hende, ville du normalt ikke drille hende. Tricket er derfor, at du tvinger rapporten og tilliden frem mellem jer ved at drille hende. Det vil sige, at du faktisk tør at risikere at ødelægge rapporten og tilliden mellem jer for at skabe den. Og det virker stærkt på kvinder, selvom de ikke nødvendigvis er bevidste om det.

 

Når der er skabt et vist niveau af rapport, kommer man til det, man kunne kalde ’det sprængende punkt’, det tidspunkt, hvor relationen skal påvirkes på en bestemt måde og gives en særlig retning. Mange af de emner, der har været omtalt og diskuteret indtil videre, kunne sagtens (med modifikationer) bruges til og være relevante i forhold til at møde nye venner eller at udvide sit forretningsmæssige netværk dette vil også blive uddybet på et scorekursus..scorecoach adonis Men den primære forskel er naturligvis, at man sjældent har som formål eller lyst til at få sine venner eller forretningskontakter med hjem i seng. Men med hende den labre tøs man nu sidder og snakker med, er det en anden historie, og hvis det skal lykkes, skal der noget helt andet og ekstra til. Der skal sex på bordet! Og nej, det betyder naturligvis ikke, at man skal rive hendes kjole af og kaste hende ind over bordet.

Det ville nok være den sikre vej til, at man på turen hjem ikke får mulighed for at flette fingre med andet end ens egen diller. Men man er nødt til (eller det er i hvert fald hensigtsmæssigt at) bringe emnet sex på bordet overfor en kvinde, som man har intentioner om at ville have sex med.

Det er vigtigt, fordi man ved at tale om sex mellem linjerne kommunikerer, at man har en pik og ikke er bange for at bruge den, at man er interesseret i andet, end bare at være hendes ven og snakke til solen står op, og at man har nosser nok til at stå ved det og gøre opmærksom på det. Men det skal naturligvis gøres på en raffineret måde, så det virker naturligt.

Hvis hun ud af det blå bliver bombarderet med hentydninger til og spørgsmål om sex, vil hun hurtigt føle sig krænket og blive irriteret over kun at blive opfattet som et sexobjekt. Men endnu vigtigere end konkret at tale om sex er det, at skabe en form for seksuel spænding mellem jer, hvilket det næste artikel vil dykke dybere ned i.

Hvis du er træt af at gå alene hjem fra byen, så klik ind på www.singlecoach.dk og meld dig til et scorekursus, hvor du lære at score med humor og indsigt.

Bedste hilser.

Din scorecoach Adonis

SMS guide – Tips og råd!