Kvinder elsker sex

Kvinder elsker sex!

I virkeligheden behøvede denne artikel ikke være længere for den vigtigste og mest grundlæggende sandhed er, at: Kvinder elsker sex!

Det er ingen hemmelighed og bør ikke komme som en overraskelse. Det er en banal sandhed, men alligevel en sandhed man fra tid til anden med fordel kan huske sig selv på.

Den amerikanske skuespiller, Billy Crystal, har sagt: “Women need a reason to have sex. Men just need a place.

Det er naturligvis sagt med et glimt i øjet og ikke postuleret som en urokkelig sandhed, men måske der alligevel er noget om det. Den generelle opfattelse er i hvert fald, at mænd, i samme øjeblik de ser en smuk kvinde, kan blive tændt som en lyskontakt, mens kvinder oftere skal varmes op som en varmluftsovn. Så når en kvinde afslår en mands tilnærmelser, er det ikke nødvendigvis fordi, hun ikke har lyst til sex, men måske snarere fordi, hun ikke er nået at blive varm på idéen om sex med ham. Både mænd og kvinder elsker sex, men tænker og oplever de det på samme måde?

KVINDER TÆNDES LANGSOMT SOM EN VARM- LUFTSOVN

Et langt mere grundlæggende og basalt spørgsmål trænger sig på for at afklare uenigheden: ”Hvad er sex egentlig?”

Når man dyrker sex
er man gerne i sine lysters vold, styret af lidenskab og med fornuften slået fra – i hvert fald hvis det er godt. Man er sig selv, ren og afklædt, eksponeret og sårbar, fordi man bare giver los og ikke har en kølig rationel distance. Når man har sex og giver sig selv helt hen til det, er man måske sit allermest ærlige og åbne jeg, uden forsvarsparader og overskudsmasker. Men når man fortæller om det bagefter, er man ikke længere i den ekstatiske begærstilstand. Og mange føler nok, at de ville udstille sig selv og frygter at blive latterliggjort, hvis de åbnede op og fortalte om deres nøgne, sårbare begærstilstand. Derfor indtager man en position, der er mere rationel, overlegen og komisk tilbagelænet. Det er også helt fint, men det gør bare, at de færreste har en reel forståelse af, hvordan andre oplever sex. Og så er vi tilbage ved spørgsmålet igen: ”Hvad er sex?”

Sex er nok et af de emner, der bliver snakket mest om uden rigtigt at blive talt om. Ofte handler snakken om tal og hvor-spørgsmål (hvor mange kvinder/stillinger/omgange/orgasmer, hvor lang tid under eller imellem, hvor lækker eller hvor godt på en skala fra 1-10, hvor store eller hvor små og hvorhenne geografisk/urbant/rumligt/anatomisk). Knapt så ofte handler det om hvordan og hvorfor. Det er ikke fordi, der behøver at være noget galt i det. De fleste ved snarere, hvor mange deres venner har knaldet, end hvordan de oplever det at have sex.

Forskellen på mænd og kvinder
Der kunne helt sikkert skrives lange og forkromede, våde og tørre, poetiske og videnskabelige afhandlinger om emnet, men det er ikke hensigten her. I stedet er det at opnå en bevidsthed om, at sex er noget forskelligt for forskellige mennesker. Mænd og kvinder hver for sig vil sikkert ikke engang være enige om det. Men det til trods kan man nok godt snige sig til nogle få hensigtsmæssige generaliseringer. Mænds begær er som oftest mere visuelt styret end kvinders, som til gengæld er mere drevet af fantasier og begærlige forestillinger. Når mænd tænker på sex, ser de gerne dem selv udføre akten, mens kvinder nok i højere grad fantaserer om følelsen i eller oplevelsen af akten. Ikke sort og hvidt, men i gråtoner. Hvis man vil forføre en kvinde og varme hende op på idéen om at have sex, er det fordelagtigt at være sig bevist om, hvad hun forbinder med sex, og hvordan hendes begær tændes. Et af de vigtigste emner i denne bog – Et liv fuld af kvinder er netop, hvordan man tænder en kvindes begær. Man kunne starte med at spørge sig selv, hvad man tror, de fleste kvinder ville svare til spørgsmålet: ”Er tilfredsstillelsen ved sex primært fysisk eller mental?”

EN OPSKRIFT PÅ GOD SEX?
Opskriften på god sex må nødvendigvis være, at man er passioneret i forhold til den anden, i stand til at give sig hen og både nyde og skabe nydelse. Selv hvis man måtte mene, at sex primært er en fysisk aktivitet, er der i hvert fald nogle følelser i spil. Ikke nødvendigvis forelskelse og kærlighed, men helt sikkert lidenskab, lyst og begær. Måske er den korteste måde at sige det på, netop som den amerikanske skuespillerinde og ikoniske sex-symbol, Mae West, så flot formulerede det: ”Sex is emotion in motion.” Det lyder selvfølgeligt alt sammen meget flot, men hvilken betydning har det, når man står på en bar med den fjerde, syvende eller tolvte fadøl i hånden og har udset sig en gudinde af en kvinde i den anden ende af lokalet, som man virkelig godt kunne
tænke sig at tage med hjem? Der er en række ting at tage fat på omkring bl.a. forberedelse, førstehåndsindtryk, samtalestartere, samtaleemner, styring af samtalen verbalt/fysisk, at opbygge seksuel energi og tiltrækning, skabe forførelse, invitere hende med hjem og lykkes med det. Men inden da er der lige nogle myter, der skal aflives.

Denne korte udkast er taget fra den bedst sælgende forførelsesbog – Et Liv fuld af kvinder.

//  Scorecoach Arthur Sommer


Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke. Obligatoriske felter er markeret *