8 værdifulde råd til et succesfuld One-night stand

One-night stand

Vær sikker
Uanset hvor lækker hun er, er hun ikke en kønssygdom værd. Og da slet ikke børnepenge resten af livet. Beskyt dig selv.

Vær afklaret
Det er ikke smart at lade som om, at I har mere under opsejling, end I har. Hvis det ligger i kortene, at det bare skal være for en af­ten, så lad være med at foregive alt muligt andet. Du behøver ikke love hende guld og grønne skove for at lokke hende med hjem. Hvis hun også bare er indstillet på en one-night’er vil det snarere være afskrækkende.

Vær i nuet
Når I lige har mødt hinanden og jeres veje måske snart vil skilles, er der ingen grund til at indvie hinanden i jeres respektive livshistorier og fremtidsdrømme. Det er fint at dele inspirerende oplevelser og ambitioner, men lad ekskærester, børn og forventninger til ægte­skab blive i henholdsvis fortiden og fremtiden.

Vær ubekymret
Hold samtalen legende og let. Det må gerne være interessant og ud­fordrende, men I når ikke at lære hinanden at kende i dybden og op­når intet ved at forsøge at gøre det på rekordtid. Snak om spænden­de og inspirerende emner, og drop eksistentielle kriser, sygdomme, politik, og hvad der generelt bekymrer, irriterer og generer i hverda­gen. Stemningen bliver som regel påvirket af tonen i samtalen.

Vær nysgerrig
Du har alt at vinde og ikke særlig meget at tabe, så benyt chancen til at eksperimentere og udforske dig selv og hende seksuelt. Du kunne meget vel opdage nye sider af og muligheder ved sex, der gør oplevelsen så meget bedre, og som kunne vise sig gavnlige senere hen. Men lad være med at tisse på hende, med mindre I har afklaret, at I begge gerne vil have krydset ’guldregn’ af på tjeklisten. Og pas på med reb og håndjern! Man ser det ofte på TV, men det kan også ske i virkeligheden, at hun spiser nøglen og går sin vej. Måske er hun veninde til hende, du ikke fik behandlet så heldigt!

Vær solidarisk
Sex er noget, man er fælles om, eller er i hvert fald oftest bedst på den måde. Hvis du gør hende glad, får hun mere lyst til at gøre dig glad. Prøv dig frem og vær opmærksom på hendes reaktioner og små nydelseslyde eller spørg indbydende, hvad hun har lyst til.

Vær hensynsfuld
Du skylder hende ikke som sådan noget. Men du skylder dig selv at opføre dig ordentligt. Det er ikke et krav, at I skal sove sammen ef­terfølgende, men det er pænt at tilbyde hende det, hvis I er hos dig. Måske er hun træt og har langt hjem. Hvis I er hos hende, og du ikke føler for at overnatte, kan du også sagtens sige det på en pæn og respektfuld måde. En rigtig mand kan altid se sig selv i spejlet dagen efter.

Vær ærlig
Lad være med at sige, at du vil ringe til hende, hvis du absolut ikke har intentioner om det.
Tak i stedet for en dejlig nat og ønsk hende en god dag.

Scorecoach //
Arthur Sommer


Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke. Obligatoriske felter er markeret *