Deltager Siger

Det må siges at have været et sjovt og spændende forløb. I starten syntes jeg, det var det hele værd, så var der 2-3 dage, hvor jeg var i tvivl om, jeg havde spildt mine penge, men derefter begyndte det at vælte ind med numre (og lidt ekstra) på piger, som jeg aldrig havde turdet tage kontakt til før. Klart det hele værd!

– DAN 24 ÅR

TUMPE!! Ja, dig der sidder og læser det her. Sidder du virkelig og er i tvivl om du skal vælge at købe dette produkt? Hvorfor?, altså der er jo ligesom en grund til at du sidder og søger efter date-hjælp. (jeg har været der, ALDRIG igen) Var det så ikke en idé at få købt det og komme til at nyde at møde piger, nyde at gå udenfor.

At gå med den FEDESTE selvtillid, Du kan stå og flirte med kassedamen i føtex selvom du er omgivet af mennesker, bare været drevet af PURE self-confidence. Jeg kan ikke skrive andet end gode grunde til at tage dette kursus. Det har givet mig så meget mod, lyst til at leve mit fantastiske liv, som før var sikkert desværre ligesom dit.

Arthur tvang mig igennem så pinlige situationer på den mest lærerige måde, på den sjoveste måde.

Hallo, jeg har stoppet den smukkeste pige som slår alle andre piger. Og ved i hvad, vi snakkede fandeme sammen. Hun gik ikke bare. Anden dag, sendte Arthur mig afsted til 2 pæne piger, da jeg kom tilbage viftede jeg med min mobil, hvor deres nummer var på, det eneste jeg sagde var at "Det er for let"

På fucking 2 dage. Hvad sker der, hvorfor har jeg ikke fundet Arthur for længde siden.

Jeg kan ikke sige andet end kom med på det kursus, ellers så vend tilbage til dit ensomme liv.
Hvor meget er din glæde værd ? Valget er dit

– Jeppe 35 år

Hej Coach
Bliver lige nødt til at skrive til dig…..

Jeg vil bare sige, at mit liv er i gang med at ændre sig markant, efter jeg har gennemgået vores forløb. Jeg er blevet langt mere positiv, optimistisk, og jeg opstiller langt færre begrænsninger for mig selv. Hvad angår kvinder, så er det bare gået en vej, og det er fremad. Jeg er begyndt at ignorere afslag. fordi jeg tænker, at jeg bare finder en smukkere og smartere kvinde et andet sted. Jeg kan mærke, at jeg er ved at ændre mig til det positive, men det kræver træning, træning, træning for ikke at falde tilbage i de gamle og kedelige vaner.

Det er cirka en måned siden, at vi sluttede vores forløb, og min målsætning er jo at date så mange kvinder som muligt i 2020 for at finde drømmekvinden. Jeg var på date forleden aften med en kvinde, jeg stoppede på gaden i Århus. Det viste sig så, at hun var langt smukkere, end jeg lige havde regnet med. Samtidig intelligent og med MEGET selvtillid. På en skala fra 1-10 en klar 10´er efter min smag. Men daten gik utrolig godt. Jeg eskalerede, og vi endte med at kysse. Vi snakker en kvinde i starten af 20´erne, som helt sikkert er meget ombejlet blandt fyrene. Nu kommer hun på besøg hos mig i nærmeste fremtid, og det er jo super fedt – men jeg kan mærke, at mit gamle jeg lurer i baggrunden. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at hun er for stor en mundfuld. Det er jo trods alt kun cirka en måned siden, at jeg var elev hos dig. Men på den anden side kaster jeg mig jo bare ud i det 🙂 Som Ross Jeffries siger: Jeg ved ikke, hvad der sker – men lad os finde ud af det…….

I øvrigt blev jeg ved med en gang i mellem at sms´ med en anden (rigtig smuk) pige, som havde en kæreste, da jeg mødte hende i en butik. Det har hun så ikke længere, og hun er frisk på en date. Dejlig mulighed at have i baghånden.

Så Arthur….jeg er utrolig glad for, at jeg tog kontakt til dig. Tak for det hele! Jeg ved godt, at det også vil blive hårdt fremover, men jeg føler, at du har givet mig redskaberne til at opnå succes hos kvinderne og generelt ændre min adfærd i positiv retning.

Vi snakkes – som aftalt – ved en gang i det nye år for at følge op på vores forløb i Århus.
God jul og godt nytår

– SEBASTIAN 29 ÅR

Blev nødt til at fortælle dig, at jeg har kæmpet i årevis med online dating til ingen verdens nytte. Efter at have gået igennem din ebogs tips, er jeg nu igang med at date min drømmekæreste. Hun er fantastisk og smoking hot! ;-)Rigtig mange tak for jeres hjælp!

– CASPER 33 ÅR

Jeg tog kontakt til Arthur fordi jeg ville komme ud af med min sociale frygt og få mere selvtillid. At lære at score var bare en bonus. Arthur er en virkelig dygtig coach. Jeg var lidt kritisk da jeg mødtes med Arthur første gang, fordi det i mine øjne lød lidt ”sleesy” at gå til en Dating coach, men det er det på ingen måde. Arthur formår at tilpasse forløbet til elevernes mål.

– SIMON 30 ÅR

Hej. Arthur
Endnu en gang tak for et fantastisk kursus. Du har virkelig fået ændret mit livssyn og selvtillid 180% på 2 dage. håber vi lige kan lave noget opfølgende.

– ULRIK 20 ÅR

Forresten så har du ret i at når man først har prøvet daygame, så kommer night game naturligt. Jeg var ædru i byen i fredags og det var nok en af de bedste byture i mit liv.

– HILSEN SIMON 26 ÅR

Jeg benyttede mig at Arthur's coaching, primært for selvtillid og selvudvikling. Det har givet mig et velplaceret spark bag i og fået mine øjne op for en mere positiv indstilling til livet. Udover dette, har jeg ikke andet a sige end at i gjorde det fantastisk godt!!

– BJARNE 44 ÅR

Hej Arthur.
Håber det går forrygende – glæder mig til sommeren 🙂

Har haft god succes med daygame, er generelt blevet mere social og dater en sød pige i øjeblikket. Jeg er som sagt meget glad for, at jeg tog kontakt til dig sidste efterår. Håber du får coachet mange andre i den rigtige retning…

Alt det bedste

– ANDREAS 23 år

Gjorde hvad du sagde i din bog, og er bare nød til at lade dig vide, at jeg var på date med en smuk kvinde i denne weekend. Det var den bedste dag nogensinde! Hun var virkelig sød! Mange tak for din bog.

– VICTOR 41 år

Hej Arthur.
Tak for de fedeste 2 dage, du har fået rykket mig så meget. Det var helt sikkert det bedste jeg har gjort.

Du fik presset mig, forstod hvilken piger jeg vil hen til, og det gjorde vi bare. Det var fucking fedt.
Du er virkelig en cool person, jeg følte mig godt tilpas i dit selvskab, det var bare lærerigt. og det var så fedt.
Jeg er målløs. Tak, ( jeg kommer til at score flere damer end dig nu, du har lært mig
for godt 🙂

– KRISTIAN 22 år

Før jeg læste din bog, var jeg hjælpeløs med netdating. Jeg havde aldrig været på en date før, selvom jeg prøvede at møde kvinder på Facebook og andre datingsites, men intet af det hjalp mig.

I dag ca, 2 måneder efter jeg læste bogen, har jeg været på 4 dates…!
1000 tak.

– MATTHIAS

Allan 49 år; kan man lære at flirte og score efter 26 år i parforhold.. ??

Efter 26 år i parforhold, 19 år med samme partner, er jeg pludselig selvvalgt single. Udover at jeg aldrig har været vildt aggressiv i forhold til piger, kan man roligt sige at rutinen med at flirte og score ikke er i topform. Det har simpelthen ikke været en del af mit liv i rigtigt mange år. Hvad så nu ?? Efter at have været lidt rundt med de få singelvenner i bekendtskabskredsen og testet lidt netdating, er min tolmodighed ved at være brugt op..

Jeg falder over Singlecoach.dk`s  hjemmeside, booker et gratis 1. møde og så går det stærkt.

Efter nogle timers teori tester vi på piger der er med på ideen på singlecoach.dk. Lidt grænseoverskridende at holde øjenkontakt, holde i hånden, flirte og sende de helt rigtige signaler. Pigerne tager det pænt, tror også de fik lidt erfaring med hjem. Opfølgende "træning" i at kontakte fremmede kvinder på åben gade er naturligt svær med min baggrund. Dog åbner der sig en helt ny verden hvor jeg må erfare følgende:

Alle singlepiger, også dem på 47, vil gerne bekræftes gennem flirteri. Det er ALENE mandens opgave at sætte kontakten op. Det forventer pigerne og det er naturligt blot alderen matcher rimeligt, + – 10 år.

Når vi flirter, skal vi tænke på det som en hyggelig leg mellem mennesker, der har bare lidt sympati for hinanden. Vi skal IKKE søge aktivt efter vores levsledsager. Hun er der lige pludseligt ud af det blå. Hvis du er for søgende i din optræden på "Singlebanen" bliver det anstrengt, pinligt og uoverkommeligt. Det påvirker din indgangsvinkel til pigerne, det mærker de med garanti og det tænder de IKKE på.

Du skal altså nyde processen at se dig lidt om og glemme lidt at du er single og "søgende".

Efter at have tilbragt ca 10 timer med Arthur kommer jeg ikke ud af Netto uden at have talt med en pige. Pigens alder og emnet er uinteressant. Det handler om at få rutine i at kontakte fremmede piger uopfordret. Med min baggrund som familiefar, langt fra "Singlebanen" og alt hvad det indholder, var det ikke let. Det var faktisk meget svært at tage springet og kontakte piger, det havde ikke været relevant i 26 år. Arthur´s indgangsvinkel til denne situation i mit liv har været fantastisk.

– HILSEN ALLAN 49 år

Jeg gjorde bogen færdig på 1 weekend, og må sige at det en letlæselig bog med tonsvis af tips og tricks fra den virkelige verden. Jeg har virkelig fået en masse nyttige ting fra den. – Mange tak!

– OLIVER

Det var et mareridt for mig at lede efter en date via nettet, indtil jeg fandt din bog. Jeg læste hele bogen på en nat. 1 uge senere var jeg på date med min nuværede kæreste. Det er hvad jeg har ønsket i hele mit liv. Jeg har endelige en varm kæreste. Det havde jeg aldrig troet ville ske gennem netdating.

Tak for jeres bog… Kunne ikke havde gjort det uden.

– ALEX 38 år

Tusind tak skal du have.
Jeg har købt flere bøger, og fået meget meget større selvtillid. Langsomt. Men det går fremad. Tak for rådene. Og Keep Up the good work 🙂

– P

Jeg har gennemgået et forløb med Arthur, og jeg har været rigtig tilfreds med det.

Jeg er 42 år og inden jeg startede hos Arthur, havde jeg været single i lang tid. Jeg kunne sagtens møde og tale med kvinder, men havnede hver gang i "vennezonen" og kom ikke videre end det. Kvinder var en kilde til frustration frem for til nydelse.

Med ret enkle midler fik Arthur ændret på det, og jeg så hurtigt resultater. Ofte skal der ikke så meget til for at lave om på et uheldigt mønster.

Man skal selvfølgelig også selv være indstillet på, at der skal ske forandringer, og der kommer i forløbet også tidspunkter, hvor det ikke "kører" som man ønsker. Men når det så lykkedes, er det helt fantastisk. Arthur giver god hjælp undervejs og jeg fik også en bog med mange konkrete tips.

Jeg har nu fået en skøn kæreste. Vi flytter snart sammen, så hvad kan man ønske sig mere?

– JESPER 42 ÅR

Arthur jeg er kommet helt op igen som aldrig før ! det kan godt være jeg kun har mødtes med dig 2 gange i mit liv men du har virkelig ændret det på den bedste måde jeg ved godt jeg selv har gjordt tingenge med det var dig der åbnede den her verden for mig ! Du er GUD !

– JACOK

DELTAGER SIGER

 • Det må siges at have været et sjovt og spændende forløb. I starten syntes jeg, det var det hele...

  – DAN 24 ÅR
 • TUMPE!! Ja, dig der sidder og læser det her. Sidder du virkelig og er i tvivl om du skal vælge at køb...

  – Jeppe 35 år
 • Hej Coach Bliver lige nødt til at skrive til dig..... Jeg vil bare sige, at mit liv er i gang med at æn...

  – SEBASTIAN 29 ÅR
 • Blev nødt til at fortælle dig, at jeg har kæmpet i årevis med online dating til ingen verdens n...

  – CASPER 33 ÅR
 • Jeg tog kontakt til Arthur fordi jeg ville komme ud af med min sociale frygt og få mere selvtillid. At lære ...

  – SIMON 30 ÅR
 • Hej. Arthur Endnu en gang tak for et fantastisk kursus. Du har virkelig fået ændret mit livssyn og selvtill...

  – ULRIK 20 ÅR
 • Forresten så har du ret i at når man først har prøvet daygame, så kommer night game natu...

  – HILSEN SIMON 26 ÅR
 • Jeg benyttede mig at Arthur's coaching, primært for selvtillid og selvudvikling. Det har givet mig et velplac...

  – BJARNE 44 ÅR
 • Hej Arthur. Håber det går forrygende - glæder mig til sommeren :) Har haft god succes med daygame,...

  – ANDREAS 23 år
 • Gjorde hvad du sagde i din bog, og er bare nød til at lade dig vide, at jeg var på date med en smuk kvinde ...

  – VICTOR 41 år
 • Hej Arthur. Tak for de fedeste 2 dage, du har fået rykket mig så meget. Det var helt sikkert det bedste jeg...

  – KRISTIAN 22 år
 • Før jeg læste din bog, var jeg hjælpeløs med netdating. Jeg havde aldrig været på ...

  – MATTHIAS
 • Allan 49 år; kan man lære at flirte og score efter 26 år i parforhold.. ?? Efter 26 år i parf...

  – HILSEN ALLAN 49 år
 • Jeg gjorde bogen færdig på 1 weekend, og må sige at det en letlæselig bog med tonsvis af tips og...

  – OLIVER
 • Det var et mareridt for mig at lede efter en date via nettet, indtil jeg fandt din bog. Jeg læste hele bogen p&ari...

  – ALEX 38 år
 • Tusind tak skal du have. Jeg har købt flere bøger, og fået meget meget større selvtillid. La...

  – P
 • Jeg har gennemgået et forløb med Arthur, og jeg har været rigtig tilfreds med det. Jeg er 42 &arin...

  – JESPER 42 ÅR
 • Arthur jeg er kommet helt op igen som aldrig før ! det kan godt være jeg kun har mødtes med dig 2 ga...

  – JACOK