8 sexede scoretips fra scorecoachen

”Det er ikke størrelsen, men smørelsen!”

1) Tiltrækning virker meget forskelligt på mænd og kvinder. I det sekund en smuk og sexet kvinde træder ind i et lokale, vil de fleste mænd øjeblikkeligt mærke en seksuel tiltrækning. Alene fordi hun ser ud, som hun gør, skaber hun hede fantasier hos mændene i hendes nærhed. Hvis hun samtidig begynder at vride sig lidenskabeligt og smide noget af tøjet, vil der være mænd, der er tæt på at sprænges for at få fingre i hende.

2) Hvordan skaber man den samme seksuelle tiltrækning hos kvinder? Kvinder tænder ikke primært på udseende. Selvfølgelig sætter kvinder pris på en flot mand, og de snakker lige så meget med veninderne om, hvilke mænd de finder lækre, som mænd snakker med deres venner om kvinder. Men i virkeligheden er der meget andet på spil i den kvindelige tænding.

3) Kvinder er følsomme væsner, der i høj grad styres af deres følelser og den måde, de har det på. Hvis en mand er i stand til at få en kvinde til at føle sig fantastisk, sød, lækker og dejlig, så har han et kæmpe forspring frem for modelfyren, der bare gør sig til på sit udseende.

4) Hvis du smækker en kæmpepik op på disken, vil det snarere få kvinderne til at flygte end at flokkes om dig. Det er for voldsomt og for direkte. Det er ikke hans lems størrelse, der hiver en kvinde med hjem, det er hans tunges smørelse. Og med den kan man skabe den samme seksuelle tiltrækning hos en kvinde, som mænd oplever, når en smuk og sexet kvinde træder ind i lokalet.

5) Det bedste af det hele er, at enhver fyr rent faktisk kan lære, hvordan man skal skabe denne følelse hos kvinder, og det er ikke så svært, som man skulle tro. Det kræver bare, at man finder ud af, hvad der skal til, og optræner sig selv til at kunne føre det ud i livet, uanset hvilken kvinde man møder og i hvilken situation.

6) Så snart den fysiske kontakt er etableret, kan du sige noget i stil med, bare så du ved det, så kommer du med mig hjem i aften. Når du bare fortæller hende, hvad du godt kunne tænke dig, kan du bruge hendes reaktion (uanset hvad den måtte være) konstruktivt. Hvis hun reagerer positivt, er der ingen grund til at vente. Op på cyklen eller ud i taxaen. God tur og god nat! Og det er naturligvis også en mulighed, at I låser jer inde på en af båsene på toilettet, alt efter hvor tændte I er, og hvor langt der er hjem.

7) Når eskaleringen begynder at virke Mange fyre benytter sig af en grad af seksuel spænding og fysisk eskalering uden nødvendigvis helt at være klar over, hvad de gør eller bør gøre, og hvad det egentlig er, de går efter eller kan og bør gå efter. De tror måske, at det primært handler om at få hendes nummer eller at kysse hende, men hele pointen med eskalering er at give tegn til, at du ikke er eller vil være hendes nye bedste ven, men at du er en direkte trussel mod hendes underliv, og at du tør stå ved det. Og eskaleringen bør hele tiden være fremadrettet og opadgående og måske med små fald lidt lige som en rigtig pæn aktiekurs. Der er ingen grund til bare at stille sig tilfreds med at holde i hånden, kæle lidt eller kysse. Hvis du formår at bygge den seksuelle spænding rigtig godt op, hvorfor så ikke gå hele vejen? (vores kursister bliver tit overrasket over at se effekten af den seksuelle spænding på scorekursus med Arthur Sommer) Tag hende med hjem og tænd for fyrværkeriet. Hvis hun er klar til at blive tændt, og du så bare beder om hendes nummer, kan du risikere, at det bare bliver til en fuser. Meget kan nå at gå galt, inden I eventuelt kommer til at se hinanden igen.

8) Hvis hun er mere tøvende, kan du vente lidt længere og så bringe det på bane igen. Husk på, at mange kvinder vil være tilbøjelige til at afvise sådan et forslag første gang, fordi de ikke vil virke billige eller nemme. Andet forsøg har som sagt en højere succesrate. Det kan også være, at hun giver klart udtryk for at være interesseret, men at det bare ikke skal være i dag, og så må du jo gøre op med dig selv, hvordan du har det med det. Hvis du synes, at hun er virkelig skøn, kan hun sagtens være værd at vente på. Men lad være med selv at udskyde det til næste gang, fordi du tror det så vil være lettere og mere hensigtsmæssigt. For det første kan meget nå at ske inden da, og for det andet skal du jo så til at opbygge seksuel spænding igen nærmest fra bunden af. Ingen dårlige undskyldninger for at udskyde, så som at du er lidt fuld/træt/lige løbet tør for kugler. Få det til at ske!

Hvis du er træt af at gå alene hjem fra byen? Klik her for at tjekke mine scorekurser ud

Bedste hilsner,

//Arthur Sommer


Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse offentliggøres ikke. Obligatoriske felter er markeret *