- Hilsen Allan

Allan 49 år; kan man lære at flirte og score efter 26 år i parforhold.. ??

 

Efter 26 år i parforhold, 19 år med samme partner, er jeg pludselig selvvalgt single. Udover at jeg aldrig har været vildt aggressiv i forhold til piger, kan man roligt sige at rutinen med at flirte og score ikke er i topform. Det har simpelthen ikke været en del af mit liv i rigtigt mange år. Hvad så nu ??  Efter at have været lidt rundt med de få singelvenner i bekendtskabskredsen og testet lidt netdating, er min tolmodighed ved at være brugt op..

Jeg falder over Adam Braff´s hjemmeside, booker et gratis 1. møde og så går det stærkt.

Efter nogle timers teori tester vi på piger der er med på ideen på Adams skole. Lidt grænseoverskridende at holde øjenkontakt, holde i hånden, flirte og sende de helt rigtige signaler. Pigerne tager det pænt, tror også de fik lidt erfaring med hjem. Opfølgende “træning” i at kontakte fremmede kvinder på åben gade er naturligt svær med min baggrund. Dog åbner der sig en helt ny verden hvor jeg må erfare følgende:

 

Alle singlepiger, også dem på 47, vil gerne bekræftes gennem flirteri. Det er ALENE mandens opgave at sætte kontakten op. Det forventer pigerne og det er naturligt blot alderen matcher rimeligt, + – 10 år.

 

Når vi flirter, skal vi tænke på det som en hyggelig leg mellem mennesker, der har bare lidt sympati for hinanden. Vi skal IKKE søge aktivt efter vores levsledsager. Hun er der lige pludseligt ud af det blå. Hvis du er for søgende i din optræden på “Singlebanen” bliver det anstrengt, pinligt og uoverkommeligt. Det påvirker din indgangsvinkel til pigerne, det mærker de med garanti og det tænder de IKKE på.

Du skal altså nyde processen at se dig lidt om og glemme lidt at du er single og “søgende”.

 

Efter at have tilbragt ca 10 timer med Adam kommer jeg ikke ud af Netto uden at have talt med en pige. Pigens alder og emnet er uinteressant. Det handler om at få rutine i at kontakte fremmede piger uopfordret. Med min baggrund som familiefar, langt fra “Singlebanen” og alt hvad det indholder, var det ikke let. Det var faktisk meget svært at tage springet og kontakte piger, det havde ikke været relevant i 26 år. Adam´s indgangsvinkel til denne situation i mit liv har været fantastisk.

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!