8 sjove steder at møde single kvinder

https://singlecoach.dk/wp-content/uploads/2015/03/single-kvinder1.jpg

Når du skal ud og møde single kvinder, er det meget vigtigt at du ved, hvor du skal gå hen. Tro mig – der er mange andre steder at tage fat, end bare ved at gå i byen:

1 – Yogatimer
En af de ting som sjældent udnyttes af mænd er yoga. Synd for dem, for der finder man utrolig mange babes, og dermed også utroligt mange single kvinder, dates og mobilnumre. Yogatimer er et sandt mekka for scoringspotentiale.
     
2 – Helsemesser
Også et sted for du finder latterligt mange attraktive single kvinder, og som endda er endnu mere uprøvet territorium for mænd der skal ud og score.
     
3 – Madlavningskurser
Her vrimler det også med single kvinder i alle aldre, og du har, i øvrigt ligesom med helsemesser, en god undskyldning for at dig og hende lige skal lave mad sammen hjemme hos en af jer – samtidig med at det igen er stort set uberørt territorium.

4 – Hund
Har du en hund? Hundeparker er nemlig også et super godt sted. Når to hunde går forbi hinanden kan de nærmest ikke lade være med at snuse hinanden lidt i bagdelen, så hvorfor skulle hundeejerne så ikke bare kunne gøre det samme?  Her kan du starte en samtale med oplagte sætninger som ”hvilken race er det?” og ”den ser godt nok sød ud!”

5 – biblioteket
Et måske lidt mere alternativt sted er simpelthen bare at tage på biblioteket, i sær på et travlt tidspunkt hvor der er større potentiale. Spørg evt. i kundeservice om hvornår der som regel er mest travlt i løbet af dagen.

6 – speeddating
Et meget dynamisk sted, som af natur ikke er så ”skjult” eller uprøvet som dem der er nævnt indtil nu, er speed-dating. Mange har en indstilling til speeddating om at det lidt kikset, måske endda synes de endda at det kun er for tabere. Men det er en fuldstændig forfejlet opfattelse – som vi i den grad anbefaler at du udnytter. Til speed-dating kommer der nemlig en masse forskellige og attraktive single kvinder. Husk bare at hav nogle gode spørgsmål klar inden du tager af sted, på den måde vil du være bedre forberedt og kunne improvisere lettere og øge dine chancer for at få en date eller et nummer.

7 – Fælles bekendt gennem netværk
En sidste ting som man ikke kan kalde et sted men i højere grad bare en generel metode til at møde kvinder, er at udnytte sit netværk. Hvis du spørger nogle par om hvordan de mødtes, er der stor sandsynlighed for at det skete gennem venner eller venners venner. Hvis du møder en single kvinde gennem en fælles bekendt, har I nemlig automatisk en et emne at tale om, og dermed en oplagt undskyldning for at tale med hinanden. Så prøv diskret at lade alle i din omgangskreds vide at du er single og at du ikke ville have noget imod det, hvis de introducerede dig for en af deres lækre single veninder. Det er en overraskende effektiv måde at møde nye kvinder på.

8 – Netdating
På nettet. De mange, både nye og gamle datingsites. Internetdating er derfor blevet et enormt stort datingområde, et område så stort at man faktisk kunne skrive en bog om det – hvilket singlecoach.dk så også har gjort, med bogen Scor På Nettet. I bogen her vil du derfor kun blive præsenteret for et lille udsnit af teorien om dette gigantiske virtuelle kødmarked, som du altså kan lære at mestre ved at læse en gratis kapitel af bogen – Scor på nettet

Du kan finde mere information om de bedste Danske netdating-sider hos Netdating-eksperter.dk

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!