Scorekursus med Nordens bedste Scorecoach

https://singlecoach.dk/wp-content/uploads/2016/04/laer-at-score-s.jpg

Scorekursus med Danmarks bedste Scorecoach

Singlecoach.dk kan prale af at have nogle af Nordens bedste scorecoaches på sit hold, og til sammen har de snart samarbejdet med over 1000 mænd, der har taget et scorekursus, fordi de ønsker en forbedring i deres liv. Drivkraften ligger for dem i at se en fyr udvikle sig til noget stort på vores scorekursus. Hvor han måske før var en stille mus, der krøb langs væggen med halen mellem benene, og hvor han var præget af følelsen af at være en fiasko, udvikles han på vores scorekursus til at blive den selvsikre vinder, som tiltrækker alles opmærksomhed, og som føler sig umådeligt godt tilpas i den situation, han ofte bliver centrum i. At være med til at kickstarte en karriere på den måde, er vand på møllen for en scorecoach fra vores Scorekursus – det er det, der giver ham blod på tanden og får ham til at ville hjælpe flere fyre, fordi han ser deltagerens fornyede livsglæde, når deres scorekursus er gennemført.For en scorecoach er det at få lov til at hjælpe dig frem i din udvikling på vores scorekursus, er ikke bare et job; det er en passion.

8 sjove steder at møde single kvinder

Og når et scorekursus så er gennemført, tilbydes du opfølgning, hvor din scorecoach kontakter dig for at sikre, at du ikke er faldet tilbage i det gamle mønster inden dit scorekursus, men at du har formået at overføre din nye viden og erfaring, som du har erhvervet dig på dit scorekursus, til din egen hverdag. At du så at sige har integreret dit nye ’jeg’ i dit gamle.

Han følger også op på, om du er tilfreds med resultaterne fra dit scorekursus – hvis ikke får du pengene tilbage. Det er sket 2 gange ud af 1000 danske elever, der ønskede pengene igen, efter et scorekursus

3 flotte piger

piger i byen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan du lære at score med eller uden scorereplikker, vil du lære til vores scorekursus.

For at blive god til at komme og i kontakt med kvinder skal du være vedholdende og ikke virke for påtrængende (der er en stor forskel på de to, som vi bruger meget tid, på at undervise om på vores scorekursus!)

Det kan hjælpe dig til at se dig selv med nye øjne, til at blive mere sikker på dig selv, og det får dig samtidig til at slappe mere af, men du kan lære meget mere om disse øvelser på vores scorekursus.

Glæder mig til at se dig på vores scorekursus

 

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!