Scoreguide der virker

Hvad er en scoreguide og kan man stole på den?

 

Har du læst en scoreguide eller overvejer du at gøre det, men er du ikke helt sikker på om du kan stole på indholdet? Ingen panik, hos Singlecoach.dk er der erfaring bag ordene.

 

Lad os først starte med at finde ud af hvad en scoreguide egentlig er:
Hos Singlecoach.dk er der et stort udvalg af scoreguides i forskellige former. Der findes både scoreguides i bogform, og på CD. Er scoreguide er ganske enkelt en teoribog om at score. Den indeholder altså viden om hvad du kan gøre for at tiltrække piger, og forklarer hvorfor det forholder sig sådan. Lyder det lidt for nemt? Det er nemt, men ikke for nemt, for husk: du skal selv ud og gøre dig nogle erfaringer, og få dig noget øvelse.

Lær at score i byen – Den hurtigste vej til at score i byen.

Bogen eller CD’en kan give gode råd, og en detaljeret vejledning, men skal selv op af stolen og øve dig på det. Til gengæld giver en scoreguide dig mulighed for at lære kunsten at score i dit eget tempo. Du kan lægge bogen når du vil, og du bestemmer selv om du vil bruge det du har læst/lyttet dig frem til. Der er ingen eksamener og ingen dommer der slår dig i hovedet når du er ude og eksperimentere. Hvis bare de danske skoler var indrette sådan… men når nu de ikke underviser i hemmeligheden bag at score, må man jo ty til de midler man har, og det er netop en scoreguide.

 

Hvad er der så, så specielt ved en scoreguide fra Singlecoach.dk?

( Video) 5 super scoretricks, hvor du bruger dit kropssprog!

De scoreguides du kan finde på Singlecoach.dk er skrevet af, og godkendt af dygtige og erfarne scorecoaches, der selv har afprøvet de råd, tips og teknikker du kan finde i guiden. En scoreguide fra Adonis hjemmeside er gennemarbejdet, og den teori du kan læse dig til i bogen, er den samme som du kan lære om på et kursusforløb hos Singlecoach.dk. I Adonis scoreguides er teorien grundigt forklaret og illustreret med eksempler på situationer som du kan komme ud for i det virkelige liv.

 

Scorekursus eller scoreguide?

Det er svært at sige hvad der bedst kan betale sig for netop dig. Det kommer helt an på din tilgang til det al lære, og hvordan du bedst lærer. En scoreguide kan som sagt lægges væk, når du ikke vil læse mere. Du kan genlæse den igen til hver en tid, og du kan bladre tilbage hvis noget skal genopfriskes. Til gengæld skal du selv tage initiativ til at gå ud og øve dig i praksis, og hjælpen er ikke lige ved hånden, når du står midt i en situation hvor det handler om at score. Hos et scorekursus hos Singlecoach.dk bliver du undervist af dygtige, erfarne og engagerede coaches, der kan stå parat til at hjælpe dig i en hver situation, og som har prøvet langt det meste inden for det miljø.

 

Så om du skal puffes i gang, eller du trives bedst som selvstuderende er helt op til dig selv, men at gå glip af en sådan enestående mulighed ville da være direkte dumt, ville det ikke? Så skynd dig ind at tjekke det udvalg af scoreguides, eller hvad du kan få ud af et scorekursus.

FLIRT TIL KÆRESTE – NÅR DET HANDLER OM AT BLIVE KÆRESTER

 

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!