Det er ikke størrelsen, men smørelsen!

Få styr på din scoringsdans. Det er tungen, der slår rytmen an, og dine øjne og hænder, der sikrer succesen.

 

Glem usikkerheden omkring udseendet, kvinder tænder mere på, hvad du siger og gør, end hvordan du ser ud. Hvis du vil have succes hos det smukke køn, så drop aftalen i skønhedsbiksen og koncentrér dig om at eskalere på hende fysisk, mens du snakker bukserne af hende.

 

Tiltrækning virker meget forskelligt på mænd og kvinder. I det sekund en smuk og sexet kvinde træder ind i et lokale, vil de fleste mænd øjeblikkeligt mærke en seksuel tiltrækning. Alene fordi hun ser ud, som hun gør, skaber hun hede fantasier hos mændene i hendes nærhed. Hvis hun samtidig begynder at vride sig lidenskabeligt og smide noget af tøjet, vil der være mænd, der er tæt på at sprænges for at få fingre i hende.

 

Hvordan skaber man den samme seksuelle tiltrækning hos kvinder? Kvinder tænder ikke primært på udseende. Selvfølgelig sætter kvinder pris på en flot mand, og de snakker lige så meget med veninderne om, hvilke mænd de finder lækre, som mænd snakker med deres venner om kvinder. Men i virkeligheden er der meget andet på spil i den kvindelige tænding.

 

Kvinder er følsomme væsner, der i høj grad styres af deres følelser og den måde, de har det på. Hvis en mand er i stand til at få en kvinde til at føle sig fantastisk, sød, lækker og dejlig, så har han et kæmpe forspring frem for modelfyren, der bare gør sig til på sit udseende.

 

Hvis du smækker en kæmpepik op på disken, vil det snarere få kvinderne til at flygte end at flokkes om dig. Det er for voldsomt og for direkte. Det er ikke hans lems størrelse, der hiver en kvinde med hjem, det er hans tunges smørelse. Og med den kan man skabe den samme seksuelle tiltrækning hos en kvinde, som mænd oplever, når en smuk og sexet kvinde træder ind i lokalet.

 

Det bedste af det hele er, at enhver fyr rent faktisk kan lære, hvordan man skal skabe denne følelse hos kvinder, og det er ikke så svært, som man skulle tro. Det kræver bare, at man finder ud af, hvad der skal til, og optræner sig selv til at kunne føre det ud i livet, uanset hvilken kvinde man møder og i hvilken situation. Dernæst skal man turde at eskalere på hende fysisk, det vil sige, at man tør bruge sin krop og skabe fysisk kontakt gennem berøringer (uden at gramse). Med berøringerne skal hun føle, at man har lyst til at være tæt på hende, ikke at man forsøger at udnytte hende.

 

Når eskaleringen begynder at virke

Mange fyre benytter sig af en grad af seksuel spænding og fysisk eskalering uden nødvendigvis helt at være klar over det. De er måske ikke helt bevidste om hvad de gør eller bør gøre. Og hvad det egentlig er, de går efter eller i virkeligheden kunne gå efter. De tror måske, at det primært handler om at få hendes nummer eller at kysse hende, men hele pointen med eskalering er at give tegn til, at de ikke er eller vil være hendes nye bedste ven. I stedet skal man være en direkte trussel mod hendes underliv og turde at stå ved det. Eskaleringen bør hele tiden være fremadrettet og opadgående og måske med små fald undervejs – lidt lige som en rigtig pæn aktiekurs. Der er ingen grund til bare at stille sig tilfreds med at holde i hånden, kæle lidt eller kysse. Hvis man formår at bygge den seksuelle spænding rigtig godt op, hvorfor så ikke gå hele vejen? Tag hende med hjem og tænd for fyrværkeriet. Hvis hun er klar til at blive tændt, og du så bare beder om hendes nummer, kan du risikere, at det bare bliver til en fuser. Meget kan nå at gå galt, inden I eventuelt kommer til at se hinanden igen.

 

Så snart den fysiske kontakt er etableret, kan du bruge den aktivt i jeres samtale. Du kan eksempelvis, med et glimt i øjet, men uden at virke sjofel, sige noget i stil med: ”Bare så du ved det, så kommer du med mig hjem i aften”. Når du blot fortæller hende, hvad du godt kunne tænke dig, kan du bruge hendes reaktion (uanset hvad den måtte være) konstruktivt. Hvis hun reagerer positivt, er der ingen grund til at vente. Op på cyklen eller ud i taxaen. God tur og god nat! Og det er naturligvis også en mulighed, at I låser jer inde på en af båsene på barens toiletter, alt efter hvor tændte I er, og hvor langt der er hjem.

 

Hvis hun er mere tøvende, kan du vente lidt længere og så bringe det på bane igen. Mange kvinder vil være tilbøjelige til at afvise forslaget første gang, fordi de ikke vil virke billige eller nemme. Så lad være med at blive nedslået, usikker eller flov over at hun første gang takkede nej. Hvis du vil lykkes og være en succes, så fokuser på hendes følelser i stedet. Hvordan får du hende til at føle sig fantastisk, sød, lækker og dejlig? Prøv derefter igen. Andet forsøg har en langt højere succesrate. Det kan også være, at hun giver klart udtryk for at være interesseret, men at det bare ikke skal være i dag, og så må du jo gøre op med dig selv, hvordan du har det med det. Hvis du synes, at hun er virkelig skøn, kan hun sagtens være værd at vente på.

 

Få det til at ske! Lad være med selv at udskyde turen hjem under dynen til næste gang, fordi du tror, at det så vil være lettere og mere hensigtsmæssigt. For det første kan meget nå at ske inden næste gang. Hendes moster kan blive syg, hun kan få ekstra travlt på arbejdet eller endnu værre – hun kan nå at møde en anden fyr, som får det til at ske! For det andet ville du, næste gang, så også skulle til at opbygge seksuel spænding nærmest fra bunden af igen. Op på hesten og ind i kampen. Ingen dårlige undskyldninger for at udskyde. Du er IKKE lidt for fuld/træt/lige løbet tør for kugler. Få det til at ske!

 

Når du sætter dine egne usikkerheder til side og koncentrerer dig om at få hende til at føle sig fantastisk, sød, lækker og dejlig, stiger din scoringsprocent markant. Følg op med at eskalere på hende fysisk, og så kan du godt ringe efter en taxa. Næste stop – dit soveværelse!

 

Læs mere på Et liv fuld af kvinder

 

Når du sætter dine egne usikkerheder til side og koncentrerer dig om at få hende til at føle sig fantastisk, sød, lækker og dejlig, stiger din scoringsprocent markant. Følg op med at eskalere på hende fysisk, og så kan du godt ringe efter en taxa. Næste stop – dit soveværelse!

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!