Kan man lær at score som en Pick Up Artist ?

https://singlecoach.dk/wp-content/uploads/2016/04/pick-up-artist-c.jpg

Lær at score piger som en ægte pick up artist.

Som overskriften antyder, kan du hos Singlecoach.dk lære at score piger som en ægte pick up artist. Og det siger ikke så lidt. Måske ved du ikke, hvad en pick up artist er, men så kan du bare læse videre her:

En pick up artist er en mand, der kan træde ind på en hvilken som helst bar og tiltrække sig opmærksomheden, specielt fra det andet køn. Kender du typen? Eller har du set sådan én?

Man kan spekulere over, hvad det er, der er så tiltrækkende ved personen. Hvordan personen formår at virke så interessant. Eller man kan spørge på Singlecoach.dk. Dette er nemlig hjemmesiden, der sidder inde med alle svarene om, hvordan du kan blive en dygtig pick up artist.

At blive en pick up artist kræver øvelse og erfaring, og det er alt sammen noget score-coachsne hos Singlecoach.dk besidder, og er klar til at give videre til dig, der også gerne vil op i på et højere niveau. For at være pick up artist skal man være en leder og en alfahan. Og, som det vigtigste, det skal man kunne vise andre.

Piger elsker alfahanner og en mand, der kan påtage sig rollen som leder, og som kan føre og tage initiativ. Adonis kan give dig gode råd og vejledning til, hvordan du undgår at måtte sige ”det ved jeg ikke, hvad synes du?”. Husk dog, at du skal være leder, ikke diktator, og derfor også bør lytte til hende engang imellem.

En ægte pick up artist ved, hvordan man er en god leder, viser sin indre alfahan, og så forstår han at være vært til fester. Det kan lyde fjollet, specielt hvis det ikke er den samme person, som holder festen, men det kan faktisk være en god ide at øve sig i. For selv om du selvfølelig ikke skal sige at du er vært, så kan det at opføre sig som vært give bonus i sidste ende.

En værts job er at sørge for, at gæsterne har det sjovt og føler sig tilpas, og kan du være den, der sørger for dét, så vil det reflektere positivt tilbage på dig, fra alle sider. Så skynd dig at melde dig til et scorekursus på Singlecoach.dk og kom i gang med at øve dig, blive socialt stærkere og blive en ægte pick up artist.

Et svar til “Kan man lær at score som en Pick Up Artist ?”

  1. […] Denne blogindlæg er skrevet af scorecoach Adonis  […]

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!