På Scorekursus med Scorecoach Jesper

https://singlecoach.dk/wp-content/uploads/2015/03/kropssproge-tips-og-tricks.jpg

Lær at score på scorekursus med scorecoach Jesper

Ja, det er jo egentlig ikke engang løgn. Jeg er ret glad for mit liv, det må jo være et af de bedste scoretricks i sig selv, det lære du på scorekursus! At flytte på landet… Hmm. Provinsen siger mig sgu egentlig ikke så meget. Men det er måske meget praktisk. Ej, det er faktisk rigtigt, de fleste søde piger er ikke fra byen. De er vokset op i en eller anden bondeby, og så begynder de at kede sig, og så flytter de ind til byen. Ind til skæg og ballade. Og fyrene, med alle deres scoretricks! Fra Singlecoach.dk` scorekursus Heheh…

Efter et stykke tid, glider samtalen lidt ud, Jesper er så småt ved at løbe tør for scoretricks. De drikker lidt kaffe og te, og Signe tænker, at nu er det scorecoach Jesper`s tur til at finde på et emne, så hun holder lidt igen med sine spørgsmål.
 Jesper tænker, så det knager for at finde på flere scoretricks. Han har alligevel ikke lyst til at snakke om sin motorcykel, det var måske ikke et af verdens bedste scorecoach alligevel. I hvert fald ikke lige nu. Bum bum, hvad kan han lige finde på at spørge om.

Slap nu af Jesper. Det kører da, som det skal. Hun smiler jo. Kig hende i øjnene, ja. Og smil. Øjenkontakt er altid et af de gode scorekursus. Øjnene er sjælens spejl. Ej, hvad fanden var det for noget pis? Hvem siger det?! Sådan noget skal du IKKE sige til hende! Stil et spørgsmål i stedet, interesse for hendes liv, må da være blandt toppen af scorecoach. Men hvilket? Det er jo svært at vide, om der er noget der fornærmer hende. Det der med teen var lige ved at gå galt. Okay, jeg har en idé.

”Nå men, hvilken type er du egentlig?” spørger han, for at få en idé om, hvilke spørgsmål, der kan være passende fremover.
”Hvilken type tror du, jeg er?” svarer hun igen.

Ah, hun er godt nok i drillehumør! Det var ikke lige den reaktion, jeg ventede, havde sgu ikke tænkt over lær at score kunne give bagslag. Men det er alligevel ret sødt. Det er sikkert fordi hun er nervøs og ikke tør sige noget forkert. Men det er okay, jeg vil heller ikke tvinge hende til at udlevere sig selv.

”Jeg tror, du er den søde type. Ej, altså ikke sådan den stille jeg-sidder-hjemme- og-hækler-hver-lørdag-aften type. Men jeg synes i hvert fald, at du er sød”, konstaterer Jesper og læner sig ind over bordet, mens han kigger hende i øjnene og smiler og tænker at der da nærmest ikke kan findes bedre scoretricks.

”Det er jeg også”, svarer Signe. ”Men jeg kan også godt være fræk og festlig”.
”Ja, det kan jeg godt forestille mig!”, ler Jesper og falder igen tilbage i stolen, overbevist om hans scoretricks kører for ham. Han lægger den ene arm over armlænet og spørger, om hun ofte går i byen.
”Ja, det hænder. Men jeg forsøger at holde det til en weekendbeskæftigelse. Det skulle jo nødigt gå ud over studierne”.
”Nej, selvfølgelig ikke”, siger Jesper og fortsætter, ”jeg arbejder jo også til dagligt, så det er ikke rigtig muligt for mig at feste på hverdage. Jeg gad ellers godt ha’ muligheden for at tage på bar, sådan bare når jeg lige havde lyst til det.” ”Ja, men det kan vil også tage overhånd?” spøger Signe.

 

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!