Niel Strauss The Game

https://singlecoach.dk/wp-content/uploads/2016/05/the-game-pua.jpg

Bryster, lange lækre brune ben, læber så fyldige og indbydende. Du er ved at blive sindssyg. Du scorer bare aldrig – før nu! Niel Strauss og scorecoach Adonis kan hjælpe dig big time.

Der ligger hun. Fuldstændig nøgen på din seng og bare venter på, at du tager hende med al din mandighed. Hendes hud glinser. Hun er så smuk, at det næsten gør ondt. Hun ligger der og nærmest spinder for at få din udelte opmærksomhed. Små perler af sved pibler frem på din pande. Hendes bryster. Hendes perfekte røv. Du er ved at eksplodere efter bare at indtage hende og gøre hende din….. Men så var det lige, at du vågnede fra endnu en håbløs dagdrøm, der sikkert aldrig kommer til at blive til virkelighed. En ven på jobbet smider resolut en bog foran dig på dit skrivebord. Niel Strauss. The Game. ”Læs den”, siger han og forsvinder med et smøret grin. Niel Strauss tænker du. Aldrig hørt om ham. Hvad i alverden kan Niel Strauss gøre for dig? Ja du sku’ bare vide…

Niel Strauss kan gøre dine vildeste fantasier til virkelighed. Før du ved af det ligger hun bare der og skælver af længsel efter at mærke din krop. Hun vil bare ha’ dig. Hun vil mærke dig. De vil alle sammen ha’ dig. Alle sammen mærke dig. Når du har læst The Game med Niel  Strauss – The Game vil selv de lækreste tøser sukke efter dig. Du skal tage ved lære af ham. Du skal lade Niel Strauss komme helt ind under huden på dig. Niel Strauss kan forvandle dig til en sexmagnet. Niel Strauss er ikke nogen døgnflue, der har skrevet en bog for at bilde dig alt muligt uladsiggørligt ind. Niel Strauss har rent faktisk afprøvet samtlige teorier i praksis.

DAYGAME SCOREKURSUS

Fra at være uovertruffen nørd med absolut ingen mulighed for at score noget som helst med puls, har Niel Strauss med disse teknikker omformet sig selv til en sexmagnet. Niel Strauss har ikke blot scoret, men han har scoret igen og igen og igen. Vi taler ikke om den leverpostej farvede nede i Netto. Nej, her taler vi førsteklasses babes med høje hæle og kjoler så lårkorte, at dine bukser rører på sig bare ved tanken.

Din kammerat kommer igen forbi dit skrivebord. Denne gang smider han en lap papir med et telefonnummer. ”Prøv Adonis” siger han. Flere af hans venner har åbenbart prøvet Adonis og med stort held. Adonis er Danmarks førende scorecoach.

 

Vil du lære at score, så må du have fat i Adonis. Godt rustet forlader du dit kontor. Under den ene arm har du bogen The Game med Niel Strauss og i din lomme har du nummeret på Adonis. Nu kan din dag faktisk ikke blive bedre med Niel  Strauss – The Game og Adonis i dit ringhjørne. Og så alligevel… Dagen bliver i hvert fald pludselig bedre, da en ualmindelig lækker brunette passerer din vej. Perfekte bryster, lange lækre brune ben og læber, så fyldige og indbydende. Du smiler bare for du ved, at Niel Strauss og Adonis vil sørge for at hun snart ligger i din seng….  

 8 sjove steder at møde single kvinder

 

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!