Neil Strauss fra The Game

https://singlecoach.dk/wp-content/uploads/2016/05/neil-strauss-pua-thegame.jpg

Okay kan hun overhovedet bliver mere lækker. Gid hun var din. Gid du kunne røre, føle, smage mmmmm.  Det kan du. Neil Strauss giver dig de redskaber du behøver.

Hendes lange lys hår. Hendes velformede bryster for slet ikke at tale om hendes lækre stænger og hendes….. åh!!! Og hendes duft, når hun går forbi. Hvis du bare ku’….. Hvis du nu bare lige ku’…… Du vil gi’ din højre arm for en date med hende, men det kommer jo nok aldrig til at ske. I hvert fald ikke, hvis du endnu ikke har hørt om Neil Strauss.

Hvis du endnu ingen kendskab har til forfatteren og forgangsmanden Neil Strauss, så er det på høje tide at få opdateret din indre harddisc. Hvordan skal du ellers få finpudset din selvtillid til en date eller rettere til hundredevis af dates med smukke kvinder? Neil Strauss er bare vejen frem.

Neil Strauss er intet mindre end din vej til date med hende du sukker efter. Men hvorfor nøjes med det, når Neil Strauss kan vise dig vejen til utallige dates med de smukkeste kvinder i din by, i dit land – ja i hele verden. Og hvordan kan han så det – tænker du måske? Neil Strauss har skrevet intet mindre end den perfekte manual til at score den ene skønhed efter den anden. Neil Strauss har nemlig skrevet The Game også kaldet Spillet på dansk.

Kysseguide – Tips og Tricks fra scorecoachen

Her viser Neil Strauss dig med en blanding af teori og praksis, hvordan du lander den ene babe efter den anden. De smukkeste, mest sexede kvinder. Dem med de mest velformede bryster du overhovedet kan tænke dig. Dem med de længste stænger og de højeste hæle. Neil Strauss er The Man.

Han har ved hjælp af en speciel form for indkodning i din hukommelse kaldet NLP (neuro lingvistisk programmering) den perfekte måde, at føre din selvtillid til uanede højder. Neil Strauss giver dig alle de mentale redskaber du skal bruge for at charmere dig i bukserne på selv den mest utilgængelige lækre chik du nogensinde har set. Neil Strauss giver dig også alle de råd du skal bruge om kropssprog. Hvad venter du på….? Kom i gang. De venter bare på dig …. de lækre babes.

Neil Strauss er en gud. Neil Strauss er en gave. Med hans bog Spillet kan alt det du altid har drømt om endelig blive tilgængeligt. Prøv lige at forestil dig, når du fortæller alle dine venner, at du bare vælter dig i lækre damer. Ja og skal du virkelig score big time, så krydrer du lige saucen med et scorekursus hos singlecoach.dk. singlecoach.dk kan i egen høje person vise dig alle de tricks, som du har brug for. Tag alle midler i brug i din jagt på de endeløse dates med lækre honnies, der bare venter på dig. Lad Neil Strauss blive din nye gud, men lad singlecoach.dk blive din mentor. Din læremester in real life. Livet bliver ikke federe. Se at komme i gang…

6 Pinlige Fejl vi mænd laver med kvinder

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!