Neil Strauss scoretips

https://singlecoach.dk/wp-content/uploads/2016/05/neil-strauss-the-game.jpg

Hold nu op! Hvornår har du sidst haft så god sex? Det skulle da lige være i går. Adonis og Neil Strauss er to sider af samme sag og de er begge vejen til masser af sex.

Ja er det ikke utroligt, at man næsten kan have brug for en pause. Der er jo også grænser for, hvor meget sex, man egentlig har kræfter til på en uge. Ja ja ja du lyder måske lidt blæret, men sådan er dit liv nu engang efter at Neil Strauss er kommet ind i dit liv. Og nej du er ikke bøsse.

Neil Strauss er bare den ultimative score gud. Neil Strauss har faktisk gjort sit liv, så fantastisk mht. sex, at det næsten ikke er til at tro. Okay – Neil Strauss….? Han bor vist ikke lige i din by? Nej det gør han højst sandsynligt ikke.

Fra  det store udland finder du mester forfatteren Neil Strauss, der med sine fantastiske score tricks i bogen Spillet har forvandlet bogstaveligt talt tusinder af unge fyres liv til en fantastisk drøm. Fra at gå fra nørdet usikker sexhungrende ungkarl til at udstråle sexappeal, der i den grad har givet ham noget på den dumme hos et utal af lækre tøser på verdensplan finder vi Neil Strauss helt i sit es.

6 Pinlige Fejl vi laver når vi skriver til en vi kan lide

Neil Strauss er den ultimative score gud. Neil Strauss kan give dig de guldkort i hånden, der skal til. Og skal du være fuldt rustet, så hyrer du Adonis til at sikre dig, at alle dine nye teorier bliver omsat i praksis. Adonis er den førende scorecoach her i landet. Snyd ikke dig selv for den verden af guldkorn, som Adonis smider om sig, når du er i hans selskab.

Både Adonis og Neil Strauss kan nogle score tricks, som du helt sikkert kan nyde godt af. Neil Strauss hiver den ene praktisk anvendelige teori ud af ærmet efter den anden. Alle teorierne om at score damer holder i den grad stik. Neil Strauss har nemlig gennem en årrække gennemprøvet og testet hver og en af sine score tricks, hvilket har givet ham selv med alle de kvinder, som han satte sig for at ville have sex med. Neil Strauss anvender NLP (neuro lingvistisk programmering).

Han giver dig dermed som den ultimative score gud de mentale redskaber, der skal til for at fuldføre din mission. Om det er at score, om det er sex eller om det er at finde dig en kæreste, som du skal blive gammel med, så er Spillet den bog du skal hive ned af hylden. Her finder du score tricks angående din selvtillid og dit kropssprog.

Kombinerer du Neil Strauss med Danmarks scorecoach nr. 1, Adonis, så har du snart det sorte bælte i dating. Adonis har specialiseret sig i kropssprog, NLP og online dating. Derfor finder du hos Adonis også et væld af bøger og DVD’er, der omhandler netop disse emner. Neil Strauss er verdensberømt pga. sin status som den ultimative score gud. Og vil du virkelig lære alle de gode score tricks, så skal du tilbringe en time i selskab med Adonis – Danmarks scorecoach nr. 1.

Scorekursus med Nordens bedste Scorecoach

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!