Du har scoret hende nummer:) Lær at score efter det

Lær at score
Har nummeret, hvad så nu?

Du er ude og lær at score og nu er det endelig lykkes at komme i snak med en sød pige og du har fået hendes nummer, her skal du stadig tænke lidt over hvad du laver, hvis du virkelig vil lær at score piger.


Jeg har selv lavet mange fejl efter jeg fik nummeret på en sød pige, da jeg var ude for at lær at score, for jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre med det. Hvornår skal man ringe og hvad skal man dog sige til hende, når man kun har mødt hende en gang, mens man ude for at lær at score

3 flotte piger

piger i byen

Her er du heldig, for du skal ikke lær at score fra bunden, men derimod lære af mine erfaringer og forhåbentlig undgå at lave de samme fejl som jeg lavede. Da jeg forsøgte at lær at score, syntes jeg nemlig selv det var skræmmende at ringe til en lækker tøs og resultatet var ofte at hun brændte mig af senere.

Desuden hvis du skriver for meget med en pige og ringer til hende på et tidspunkt er der mindre chance for hun faktisk tager telefonen fordi hun er blevet for komfortabel med at skrive med dig, så nu hvor du skal lær at score, så ring til hende, det vil give de bedste resultater på sigt.

De første 30 sekunder af en samtale over telefonen, ser hun dig via din stemme og det er videnskabeligt bevist at du kan nedsætte din tiltrækningsevne med op til 40 procent på din stemmeføring alene.

Derfor er det vigtigt, når du vil lær at score, at du tænker over hvordan du snakker i telefonen. Du skal stemmetræne dig selv, så du også kan ligne den udstrålende alphahan du var, da du snakkede med hende på caféen eller i byen. Igen handler det om at du skal være selvsikker, når du skal lær at score. Der er flere forskellige måder at træne din stemme på, når du vil lær at score.

Lær at score i byen

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!