Lær at score med Stemmen

https://singlecoach.dk/wp-content/uploads/2016/04/score-med-stemmen.jpg

Lær at score med Forventning i stemme

Når du skal lær at score, er det en god ide, at leder efter fejl i din stemmeføring, så prøv at vurdere om du selv lyder attraktiv, det er det som det handler om, når du gerne vil lær at score.

Du skal kunne visualisere dig selv som en ægte Adonis over for pigen du snakker med i telefonen, når du vil lær at score piger. Selvtillid skal du have med dig over alt, hvis du vil lær at score.

Du kan lær at score piger på bedste vis gennem et scorekursus hos www.singlecoach.dk
En måde du kan gøre det på er at optage dig selv når du snakker. Det virker måske som en fjollet måde at lær at score piger på, men så kan du selv høre hvornår du siger tingene på en usikker og hakkede måde.

Du skal helst af med dine verbale virusser, hvis du virkelig gerne vil lær at score, altså dine – eehh, uuhmm, hmm, aahh, de ødelægger nemlig din samtale og det bliver irriterende for hende at skulle høre på dig i længere tid, fordi det tager så lang tid før du har sagt en sætning.

En anden teknik du samtidig kan kombinere med at optage dig selv, når du gerne vil lær at score, er at tænde for fjernsynet. Lær at score ved fjernsyn ved at se & hør på hvordan de snakker og prøv at imitere måden de snakker på. Ikke deres stemme, men den måde de kommer med ordene på.

Lær at score ved at tag en film som Swordfish og hør på måden at John Travolta føre sig frem på med sin helt formidable karisma på. Lær at score som ham på scorekursus hos Singlecoach.dk
Lær at score med din egen stemme, betyder ikke du skal være John Travolta i telefonen, men at du skal tænke lidt over hvad din stemme siger mellem linjererne. For du skal skabe den ultimative

mand i sindet på dit hende, hvis du skal lær at score.
Forstil dig at være kvinde og en fyr ringer til dig. Han hakker i sit sprog og taler langsomt og monotont. Gider du virkelig høre på ham?
Når du skal lær at score og træner din stemme, så kan det være svært for dig selv at bedømme hvordan du lyder.

Dit toneleje kan også hjælpe dig, når du skal lær at score, ved at gøre det lettere for dig at skubbe noget seksuelt ind mellem linjerne.
Nu hvor du skal lær at score, så er det ligegyldigt om du taler i telefon, eller på gaden, i klubben eller hvor det er, så vil kvinder ikke have søde fyrer, husk det når du skal lær at score.

Du kan os lære mere om det romantiske aspekt inden på romantikguiden.dk

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!