Kysseguide – Tips og Tricks fra scorecoachen

https://singlecoach.dk/wp-content/uploads/2015/03/kysseguide-tips.jpg

Singlecoachens kysseguide

Hvis stemningen er til det, og du vurderer, at du gerne vil forsøge at kysse hende, er her et lille trick, der virker rigtig godt: Spørg hende, hvad det er for en parfume, hun bruger, fordi du synes den dufter rigtigt godt.

Hun vil sikkert svare med et parfumemærke, hvorefter du dufter til hendes skulder, mens du eksempelvis tager lidt af hendes hår væk fra ørene, og siger til hende, at du har virkelig svært ved ikke at kysse hende lige nu. Herefter trækker du dig lidt væk, kigger hende i øjnene, så på hendes læber, og igen i øjnene, hvorefter du langsomt læner dig ind og kysser hende.

kyssetips

kysseguide

Pointen er her at du ikke spørger om lov til at kysse hende, hvilket de fleste kvinder helst ikke vil have. Til gengæld forbereder du hende på at du kan finde på at kysse hende, uden at sige at du med sikkerhed vil gøre det. Spændingen bevares og opbygges.
 
Hvis hun til gengæld ikke er klar til at lade dig kysse hende, har hun god mulighed for at afværge, uden at nogen af jer oplever det som en direkte afvisning eller afværgelse – det var jo ikke sikkert, at du rent faktisk ville have kysset hende.
 
Hvis du på daten eller på Klubben går efter at kysse hende, og hun drejer væk, er det meget vigtigt, at du ikke misfortolker og overfortolker dette til, at slaget så er tabt. Det betyder ikke nødvendigvis, er der er fuldstændigt lukket for kagedåsen.

Crazy, Stupid, Love
Filmen Crazy, Stupid, Love er den perfekte guide til at blive en ægte pick-up artist – selvfølgelig med et twist af Hollywood og forudsigelighed. Hvis du ikke allerede har set den, bør du gøre det!

(Du kan se traileren her)

I filmen spiller Ryan Gosling en ægte charmør, der kan samle stribevis af kvinder op inden for få minutter. Hans hensigt er at opnå sjov, flirt og sex, men ikke at finde den store kærlighed, naturligvis indtil kvinden, der sparker benene væk under ham, dukker op på hans stambar. Han har en række tricks og regler, han følger, så succesen altid er inden for rækkevidde.
 
1. At initiere samtale: Han betragter alle kvinder i baren og udvælger hende, der er smuk, men som også udstråler villighed og glæde. Han går hen til hende, og i stedet for at spørge, om hun vil have en drink, fortæller han hende blot, at han vil give hende én for dernæst at bestille én i baren (her er gin og tonic et ret sikkert valg). På den måde giver han hende ikke plads til at afvise ham, og smigrer og forundrer hende på samme tid. Hvis hun ikke er interesseret i ham, har han stadig de minutter, det tager at få drinken serveret, til at snakke med hende og overbevise hende.
 
2. Samtalens indhold: Han snakker ikke meget om sig selv og besvarer kun åbent de mest nødvendige spørgsmål. På den måde kan samtalen primært handle om hende, mens han forbliver en karakter, hun kan forme og forvandle inden i sit hoved til lige netop den type, hun gerne vil møde.

3. Samtalens afslutning: I løbet af samtalen bruger han tid på at give hende komplimenter og flirte på den sjove måde. Han er kæk og ligefrem, men ikke så direkte, at det virker overvældende og skræmmende. Når det er på tide at tage hjem, afslutter han med: ”Er det så nu, vi tager en taxa hjem til mig?” Og i de fleste tilfælde er hun på det tidspunkt så smigret, at hun ikke kan andet end at samtykke.
 
Er det så på tide at gøre Ryan Gosling kunsten efter?
Hvis du tror, man skal være filmhelt, ufatteligt lækker og kun frekventere de rigtig fancy barer for at leve på denne måde, tager du fejl. I filmen gives tricks’ne videre til en mand i 40’erne, der aldrig har datet, men han lærer hurtigt, at dette kan være opskriften på at blive en ægte pick-up artist!
 
Læs mere omkring kysseguide i bogen (Et Liv Fuld Af Kvinder – Eller En Kvinde For Livet)

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!