6 Pinlige Fejl vi laver når vi skriver til en vi kan lide – Flirt over SMS beskeder! Lyd Podcast

https://singlecoach.dk/wp-content/uploads/2015/03/flirte-over-sms.jpg

Guide til at flirte over sms beskeder! 
En række vitale punkter inden for flirtekunstens SMS-ABC:

1 – Skab forbindelse.
De bedste SMS’er er dem, der skaber forbindelse, udvikler jeres korrespondance og bringer jer tættere på hinanden. Det at flirte over sms kan være søde, sjove, frække og spændende, men uanset hvad skal de skabe og styrke forbindelsen frem mod det næste møde. 

2 – Tal samme sprog.
Det nytter ikke noget, at jokes misforstås og kækhed forveksles med arrogance. Særligt i starten er det vigtig at være sikker på, at ordlyden rammer hensigten og den risiko, der er for en anderledes tolkning af dine formuleringer. Lad være med at bruge for mange emoticons (smileys) og SMS-slang (ROFL eller lignende) førend kontakten er ordentligt etableret. Vær imødekommende og flirtende, men ikke fræk og lummer, før du ved, om hun vil opfatte det som humor eller perversitet. 

3 – Drop Z’er
Ingen voksne mænd, eller unge teenagere for den sags skyld, bør afslutte med ”knuzz” eller ”køz” – stav rigtigt, vær intelligent og hold dig fra teenage-lingo. Sørg også for at luge grundigt ud i stavefejl, floskler og klichéer. Det skal være spændende at modtage en SMS fra dig, ikke en kilde til irritation, billige grin og kedsomhed.
 

4 – Tag det roligt.
”Hej flotte pige, Tak for i går, jeg havde en fantastisk aften, og min øl smagte bedre i dit selskab… Har du lyst til at gentage succesen?” Selvom dette eksempel virker ganske uskyldigt og velmenende, kan så simpel en SMS stadig føles overvældende for den ”flotte” pige, hvis hun ikke har lyst til at blive inviteret ud så direkte, uden lidt SMS korrespondance inden. Og hvorfor så travlt? Med mindre I død og pine skal mødes om 10 minutter, er der vel tid til nogle stemningsopbyggende SMS’er først.
 

hvordan du flirter med sms

flirt besked

5 – Læs og forstå.
Det er yderst vigtigt at aflæse hendes signaler i de første beskeder. Hvis hun virker tilbageholdende, så pas på med at være for aggressiv, ellers vil hun let blive skræmt væk. Opbyg stemningen og så kan du stille og roligt begynde at fylde adjektiver (alle de pæne ord du gerne vil sige til hende) på lidt ad gangen.
 
6 – SMS sex?
Nej, det er ikke så spændende, og hvis du skruer for meget op for varmen på SMS for hurtigt, risikerer du, at du aldrig får noget i virkeligheden. Det er jo også meningen, at du skal gøre hende interesseret i dig og i at få meget af dig, hvorfor beskeden ”ligger nøgen og fantaserer om din lækre røv” ikke virker, førend du har set hendes ”lækre røv” og hun synes, det er frækt at vide, at du ligger nøgen og tænker på hende.

Selvom man har god tænketid, rette-funktion og stavekontrol er det ufatteligt nemt at skrive en dårlig SMS, og en dårlig SMS kan skabe dårlig stemning, der kan være meget svær at rejse sig fra.

God vind derude :)

Skriv et svar

SMS guide – Tips og råd!